16 Haziran 2019 Pazar

Ukrayna Havayolları’nın İzmir Uçuşları Başladı İzmir Kiev Uçuşları Başladı İstanbul ve Ankara’ya yoğun uçuşları ile dikkat çeken Ukrayna Havayolları, Türkiye’deki tarifeli üçüncü uçuş noktasını açtı. Ukrayna Havayolu, Kiev’den İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na uçmaya başladı. 15 Haziran Cumartesi günü İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na gelen uçak, su takı ile karşılandı. DHMİ, TAV, Havaş, Gözen Air Services yetkilileri yolcuları ve kabin ekibini çiçeklerle karşıladı. Dış hatlarda yapılan törene Ukrayna İstanbul Konsolosluğu, Ankara Büyükelçilik yetkilileri ,İzmir Ukrayna derneği ve Ukrayna Havayolu Kargo Genel Satış Acentesi katıldı. Bağlantılı Uçuş İmkanı 1992 yılında kurulan Ukrayna Hava Yolları, Türk vatandaşları için popüler bir turizm ve ticaret noktası başkent Kiev’deki Boryspil Uluslararası Havalimanı üzerinden, Ukrayna’da Odessa, Lviv, Dnipro ve Kharkiv’e de bağlantılı seyahat imkanı sunuyor. Bu şehirlere ek olarak ayrıca Minsk, Kişinev, Almatı gibi noktalara da operasyonlarını sürdüren Ukrayna Havayolları, Orta ve Batı Avrupa’nın gözde şehirleri Viyana, Prag, Paris, Frankfurt, Roma, Milano, Riga, Vilnius, Brüksel, Madrid, Londra, Varşova ve Krakow’a da düzenli tarifeli seferler gerçekleştiriyor. Ukrayna Havayolu Kargo Ukrayna Havayolları İzmir çıkışlı Kiev kargolarına aktarmasız uçuş avantajı sunacak. Hızlı bağlantıları ile özellikle yoğun talep gören  New York, Toronto,Barselona, Madrid, Minsk ve Vilnus kargo varış noktalarına iyi hizmetler sunmaktadır. Türkiye kargo satış acentalığını ECSGroup’un yaptığı Ukranya Havayolları kargo antreposu olarak Havaş’ı kullanmaktadır.    

İzmir Kiev Uçuşları Başladı

İstanbul ve Ankara’ya yoğun uçuşları ile dikkat çeken Ukrayna Havayolları, Türkiye’deki tarifeli üçüncü uçuş noktasını açtı. Ukrayna Havayolu, Kiev’den İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na uçmaya başladı.

15 Haziran Cumartesi günü İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na gelen uçak, su takı ile karşılandı.

DHMİ, TAV, Havaş, Gözen Air Services yetkilileri yolcuları ve kabin ekibini çiçeklerle karşıladı.

Dış hatlarda yapılan törene Ukrayna İstanbul Konsolosluğu, Ankara Büyükelçilik yetkilileri ,İzmir Ukrayna derneği ve Ukrayna Havayolu Kargo Genel Satış Acentesi katıldı.

Bağlantılı Uçuş İmkanı

1992 yılında kurulan Ukrayna Hava Yolları, Türk vatandaşları için popüler bir turizm ve ticaret noktası başkent Kiev’deki Boryspil Uluslararası Havalimanı üzerinden, Ukrayna’da Odessa, Lviv, Dnipro ve Kharkiv’e de bağlantılı seyahat imkanı sunuyor.

Bu şehirlere ek olarak ayrıca Minsk, Kişinev, Almatı gibi noktalara da operasyonlarını sürdüren Ukrayna Havayolları, Orta ve Batı Avrupa’nın gözde şehirleri Viyana, Prag, Paris, Frankfurt, Roma, Milano, Riga, Vilnius, Brüksel, Madrid, Londra, Varşova ve Krakow’a da düzenli tarifeli seferler gerçekleştiriyor.

Ukrayna Havayolu Kargo

Ukrayna Havayolları İzmir çıkışlı Kiev kargolarına aktarmasız uçuş avantajı sunacak. Hızlı bağlantıları ile özellikle yoğun talep gören  New York, Toronto,Barselona, Madrid, Minsk ve Vilnus kargo varış noktalarına iyi hizmetler sunmaktadır.

Türkiye kargo satış acentalığını ECSGroup’un yaptığı Ukranya Havayolları kargo antreposu olarak Havaş’ı kullanmaktadır.

 

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://bit.ly/2KSR2Ud
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder