12 Haziran 2019 Çarşamba

Lufthansa Group ile Yaza Merhaba Lufthansa Grup Havayolları 2019 SIGNATURE EVENT “Yaza Merhaba” organizasyonumuzda 300 den fazla misafirini ağırladı. Lufthansa Grup Havayolları, seyahat acentaları temsilcileri ile bir araya gelerek 12 Haziran 2019 Çarşamba günü Radisson Blu Bosphorus, Ortaköy’de Yaza Merhaba daveti düzenledi. 300 den fazla kişinin katılımı ile gerçekleşen davette Lufthansa Grup yetkilileri, seyahat acentaları temsilcileri ve sektörün önde gelen isimleri bir araya geldi. İkramlar ve sürpriz hediyeler eşliğinde geçen etkinlikte Boğaz manzarasının keyfini çıkaran misafirler, Lufthansa Grup Havayolları yetkilileri ile bir araya gelerek ‘yaza merhaba’ dedi. Gecede, geçtiğimiz bir sene boyunca en iyi performans gösteren seyahat acentelarına da çeşitli kategorilerde ödüller takdim edildi.

Lufthansa Grup Havayolları 2019 SIGNATURE EVENT “Yaza Merhaba” organizasyonumuzda 300 den fazla misafirini ağırladı.

Lufthansa Grup Havayolları, seyahat acentaları temsilcileri ile bir araya gelerek 12 Haziran 2019 Çarşamba günü Radisson Blu Bosphorus, Ortaköy’de Yaza Merhaba daveti düzenledi. 300 den fazla kişinin katılımı ile gerçekleşen davette Lufthansa Grup yetkilileri, seyahat acentaları temsilcileri ve sektörün önde gelen isimleri bir araya geldi.

İkramlar ve sürpriz hediyeler eşliğinde geçen etkinlikte Boğaz manzarasının keyfini çıkaran misafirler, Lufthansa Grup Havayolları yetkilileri ile bir araya gelerek ‘yaza merhaba’ dedi.

Gecede, geçtiğimiz bir sene boyunca en iyi performans gösteren seyahat acentelarına da çeşitli kategorilerde ödüller takdim edildi.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://bit.ly/31sWbZ9
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder