9 Haziran 2019 Pazar

İstanbul’a Bayram Dönüşleri Başladı, Türk Hava Yolları %90 Dolulukla Uçuyor İstanbul’a Bayram Dönüşleri Başladı, Türk Hava Yolları %90 Dolulukla Uçuyor   Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilini tatil yörelerinde ya da sevdikleriyle değerlendirmek için şehirden ayrılan İstanbullular tatilin son günü dönüş yoluna çıktı.  Türk Hava Yolları 9 Haziran tarihinde İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na varış seferlerinde %90 doluluk oranına ulaştı. “Büyük Göç” sonrası ilk bayram yoğunluğunu yaşayan İstanbul Havalimanı’na tatilin son günü için 488 varış seferi planlandı. Başarıyla devam eden operasyonlarda Türk Hava Yolları 88 bin 200 yolcuyu yüzde 90 doluluk oranı ile İstanbul Havalimanı’na taşıyacak. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ise 122 dönüş seferinde 20 bin yolcu yine yüzde 90 doluluk oranı ile İstanbul’a dönecek.

İstanbul’a Bayram Dönüşleri Başladı, Türk Hava Yolları %90 Dolulukla Uçuyor

 

Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilini tatil yörelerinde ya da sevdikleriyle değerlendirmek için şehirden ayrılan İstanbullular tatilin son günü dönüş yoluna çıktı.  Türk Hava Yolları 9 Haziran tarihinde İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na varış seferlerinde %90 doluluk oranına ulaştı.

“Büyük Göç” sonrası ilk bayram yoğunluğunu yaşayan İstanbul Havalimanı’na tatilin son günü için 488 varış seferi planlandı. Başarıyla devam eden operasyonlarda Türk Hava Yolları 88 bin 200 yolcuyu yüzde 90 doluluk oranı ile İstanbul Havalimanı’na taşıyacak. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ise 122 dönüş seferinde 20 bin yolcu yine yüzde 90 doluluk oranı ile İstanbul’a dönecek.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://bit.ly/2WrySLF
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder