10 Haziran 2019 Pazartesi

Diyarbakırlı çocuklar SunExpress ile Antalya’da Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında Diyarbakır’da düzenlediği “Benim Tatilim” temalı resim yarışmasını kazanan 17 Diyarbakırlı çocuk hayallerini gerçekleştirmek üzere Antalya’ya geldi. SunExpress, kurumsal sosyal sorumluluk projesi “FunExpress” kapsamında Diyarbakır’ın 17 ilçesindeki okullarda 6. ve 7. sınıf öğrencileri arasında ‘Benim Tatilim’ temalı resim yarışması düzenledi. Yarışmaya katılan öğrenciler arasında jüri tarafından yapılan elemler sonunda hayalinin tatilini en güzel şekilde resimleyen 17 çocuk, öğretmenleri ile birlikte SunExpress tarafından Antalya’da dört gün süresince ağırlanmak üzere Antalya’ya geldi. SunExpress ile Antalya’ya varışlarında pilotlar ve kabin ekipleri ile uçağı ve kokpiti yakından gezme ve uçak ile ilgili bilgi edinme imkanına sahip olan çocuklar, SunExpress’in Antalya yönetim binası SunPlaza’da düzenlenen törende katılım sertifikalarını SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan’dan teslim aldılar. Törende konuşma yapan SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan şunları söyledi: “SunExpress olarak önceliğimiz her zaman bizi geleceğe taşıyacak çocuklar oldu, onlar için hep daha fazlasını yapmayı arzu ediyoruz. Bu yıl başlattığımız sürdürülebilir kurumsal sosyal sorumluluk projemiz ‘FunExpress’ kapsamında ekonomik açıdan dezavantajlı çocuklara ulaşıp onların önüne yepyeni bir dünya sermeyi, çocuklarımızı daha önce görmedikleri yerlere uçurup değişik deneyimlerle ufuklarını açmayı arzu ediyoruz. ‘Benim Tatilim’ teması ile çocuklarımızdan hep istedikleri ama gerçekleştiremedikleri hayallerinin tatilini çizmelerini istedik. Onların hayallerini biraz olsun gerçekleşmesine katkıda bulunabildiysek ne mutlu bizlere. Projemizin ilk aşamasına Diyarbakır’da başladık. Daha önümüzde çok uzun bir yol, ulaşılacak çok sayıda çocuk var. Projemizi daha nice illere taşımaya devam edeceğiz.” Hayallerini gerçekleştirme şansı bulan 17 Diyarbakırlı çocuk, dört gün boyunca Antalya’nın keyfini çıkaracak. Avrupa’nın en büyük su parkı Land of Legends’tan, Türkiye’nin en büyük akvaryumuna, çocuk ve çiçek temalı EXPO’ya kadar pek çok yeri gezme imkanı bulacak olan çocuklar, en çok da denizin tadını çıkaracaklar.

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında Diyarbakır’da düzenlediği “Benim Tatilim” temalı resim yarışmasını kazanan 17 Diyarbakırlı çocuk hayallerini gerçekleştirmek üzere Antalya’ya geldi.

SunExpress, kurumsal sosyal sorumluluk projesi “FunExpress” kapsamında Diyarbakır’ın 17 ilçesindeki okullarda 6. ve 7. sınıf öğrencileri arasında ‘Benim Tatilim’ temalı resim yarışması düzenledi. Yarışmaya katılan öğrenciler arasında jüri tarafından yapılan elemler sonunda hayalinin tatilini en güzel şekilde resimleyen 17 çocuk, öğretmenleri ile birlikte SunExpress tarafından Antalya’da dört gün süresince ağırlanmak üzere Antalya’ya geldi.

SunExpress ile Antalya’ya varışlarında pilotlar ve kabin ekipleri ile uçağı ve kokpiti yakından gezme ve uçak ile ilgili bilgi edinme imkanına sahip olan çocuklar, SunExpress’in Antalya yönetim binası SunPlaza’da düzenlenen törende katılım sertifikalarını SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan’dan teslim aldılar.

Törende konuşma yapan SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan şunları söyledi: “SunExpress olarak önceliğimiz her zaman bizi geleceğe taşıyacak çocuklar oldu, onlar için hep daha fazlasını yapmayı arzu ediyoruz. Bu yıl başlattığımız sürdürülebilir kurumsal sosyal sorumluluk projemiz ‘FunExpress’ kapsamında ekonomik açıdan dezavantajlı çocuklara ulaşıp onların önüne yepyeni bir dünya sermeyi, çocuklarımızı daha önce görmedikleri yerlere uçurup değişik deneyimlerle ufuklarını açmayı arzu ediyoruz. ‘Benim Tatilim’ teması ile çocuklarımızdan hep istedikleri ama gerçekleştiremedikleri hayallerinin tatilini çizmelerini istedik. Onların hayallerini biraz olsun gerçekleşmesine katkıda bulunabildiysek ne mutlu bizlere. Projemizin ilk aşamasına Diyarbakır’da başladık. Daha önümüzde çok uzun bir yol, ulaşılacak çok sayıda çocuk var. Projemizi daha nice illere taşımaya devam edeceğiz.”

Hayallerini gerçekleştirme şansı bulan 17 Diyarbakırlı çocuk, dört gün boyunca Antalya’nın keyfini çıkaracak. Avrupa’nın en büyük su parkı Land of Legends’tan, Türkiye’nin en büyük akvaryumuna, çocuk ve çiçek temalı EXPO’ya kadar pek çok yeri gezme imkanı bulacak olan çocuklar, en çok da denizin tadını çıkaracaklar.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://bit.ly/31pVu2D
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder