17 Haziran 2019 Pazartesi

Air France, ayrıcalıkları ile yeniden Türkiye’de Air France, ayrıcalıkları ile yeniden Türkiye’de Michelin yıldızlı şeflerin menüleriyle lezzet keşfi 2019 yılı Nisan ayı itibarıyla Türkiye’ye geri dönen Air France, yolcularına birbirinden ayrıcalıklı hizmetler sunmaya devam ediyor. İstanbul Havalimanı’ndan uçuşlarını gerçekleştiren Air France, yolcularını business kabinde Michelin yıldızlı şeflerin hazırladığı menüler ile Fransız ve dünya mutfağından zengin tatlarla buluşturuyor. Dünyanın lider havayolu şirketlerinden Air FranceParis ve devamında Paris aktarmalı olarak tüm dünyaya gerçekleştirdiği uçuşlarda yolcularına eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Uçuşlarında sunduğu kaliteli menüleri güncellemeyi bir gelenek haline getiren Air France, mükemmellik, zevk ve ayrıcalığı birleştirerek yolcularını en prestijli şeflerin mutfak lezzetleri ile buluşturuyor. Paris- İstanbul uçuşlarında Business kabindeki yolcularına üç Michelin yıldızlı Fransız şef Arnaud Lallement’in hazırladığı yepyeni gurme menüleri sunan Air France, Paris’ten gerçekleşen orta mesafeli uçuşlarda, her ay menülerini yeniliyor.   Kıtalar arası uçuşlarda da Régis Marcon, Michel Roth , Daniel Boulud ve Guy Martin gibi Michelin yıldızlı büyük şeflerin yarattıkları lezzetler ile yolcuları keşfe çıkarırken, her uçuşu ayrı bir lezzet şölenine dönüştürüyor. Aperatifler, mezeler, sıcak yemekler, peynirler, hamur işleri, sorbeler ve meyveler gibi hem tuzlu hem de tatlı lezzetlerin sunulduğu lezzetli uçuş menüleri, yolcuların tat alma duyularını harekete geçiriyor.   Dinlendirici bir kabin ile konforlu uçuş deneyimi Air France’ın business kabin koltuğu her yönden rahatlık ve mükemmel uyku kalitesi sağlamak için vücudun şekline göre kalıplanarak maksimum konfor sağlıyor. Hipoalerjenik kuş tüyü yastık, yumuşak yorgan, uyku maskesi ve eksiksiz banyo malzemeleri seti ile yolculuk boyunca konfor ve refah bir seyahat geçirmenize yardımcı oluyor.

Air France, ayrıcalıkları ile yeniden Türkiye’de

Michelin yıldızlı şeflerin menüleriyle lezzet keşfi

2019 yılı Nisan ayı itibarıyla Türkiye’ye geri dönen Air France, yolcularına birbirinden ayrıcalıklı hizmetler sunmaya devam ediyor. İstanbul Havalimanı’ndan uçuşlarını gerçekleştiren Air France, yolcularını business kabinde Michelin yıldızlı şeflerin hazırladığı menüler ile Fransız ve dünya mutfağından zengin tatlarla buluşturuyor.

Dünyanın lider havayolu şirketlerinden Air FranceParis ve devamında Paris aktarmalı olarak tüm dünyaya gerçekleştirdiği uçuşlarda yolcularına eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Uçuşlarında sunduğu kaliteli menüleri güncellemeyi bir gelenek haline getiren Air France, mükemmellik, zevk ve ayrıcalığı birleştirerek yolcularını en prestijli şeflerin mutfak lezzetleri ile buluşturuyor. Paris- İstanbul uçuşlarında Business kabindeki yolcularına üç Michelin yıldızlı Fransız şef Arnaud Lallement’in hazırladığı yepyeni gurme menüleri sunan Air France, Paris’ten gerçekleşen orta mesafeli uçuşlarda, her ay menülerini yeniliyor.

 

Kıtalar arası uçuşlarda da Régis Marcon, Michel Roth , Daniel Boulud ve Guy Martin gibi Michelin yıldızlı büyük şeflerin yarattıkları lezzetler ile yolcuları keşfe çıkarırken, her uçuşu ayrı bir lezzet şölenine dönüştürüyor. Aperatifler, mezeler, sıcak yemekler, peynirler, hamur işleri, sorbeler ve meyveler gibi hem tuzlu hem de tatlı lezzetlerin sunulduğu lezzetli uçuş menüleri, yolcuların tat alma duyularını harekete geçiriyor.

 

Dinlendirici bir kabin ile konforlu uçuş deneyimi

Air France’ın business kabin koltuğu her yönden rahatlık ve mükemmel uyku kalitesi sağlamak için vücudun şekline göre kalıplanarak maksimum konfor sağlıyor. Hipoalerjenik kuş tüyü yastık, yumuşak yorgan, uyku maskesi ve eksiksiz banyo malzemeleri seti ile yolculuk boyunca konfor ve refah bir seyahat geçirmenize yardımcı oluyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://bit.ly/2WPrs4W
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder