20 Temmuz 2018 Cuma

RYANAIR’DE GREV Ryanair gelecek hafta 600 uçuşu etkileyecek en büyük grevin gerçekleşeceğini açıkladı DUBLIN (Reuters) – Ryanair, gelecek hafta iki gün boyunca uçuşlarının% 12’sinden fazlasını, kabin ekibinin geçen sene reddedilen grevinin pilotlar arasında başlayan bir personel isyanı şeklinde tırmanmasıyla, iptal etmek zorunda kaldı. Avrupa’nın en büyük yolcu taşıma sayısına sahip olan İrlandalı havayolu şirketi, 25 ve 26 Temmuz tarihlerinde Belçika, Portekiz ve İspanya’ya seyahat eden yaklaşık 50.000 müşterisinin seyahat planlarının kesintiye uğrayacağını beklediğini açıkladı. Havayolu, yaptığı açıklamada, “Bu grevler tamamen haksız ve aile tatillerini bozmaktan başka bir şey başaramayacak” dedi. Kabin ekibi, uçuş sırasında içme suyu için bile ödeme yapmak zorunda olduklarından şikayet etti ve semptomlarının yazılı detaylarını vermek için hasta olduklarında fiziksel olarak işlyerine gelmeleri gerektiğini söylediler. Pazarlama sorumlusu Kenny Jacobs Reuters’e verdiği demeçte, “Ekibin iyi ücretlendirildiğini, şart ve koşullarının iyi olduğunu düşünüyoruz”  “Ama onlarla oturup karşılaşılıklı bu konuları görüşeceğiz. Açık fikirli olacağız ”dedi. Geçen yıl 37 ülkede uçup 130 milyon yolcu taşıyan Ryanair, 32 yıllık geçmişinde ilk kez sendikaları tanımayı kararlaştırarak Noel öncesi geniş grevleri önlemişti. Ancak, o zamandan beri, birçoğu ile anlaşmaya varmak için mücadele ediyor. İçerik:www.reuters.com

Ryanair gelecek hafta 600 uçuşu etkileyecek en büyük grevin gerçekleşeceğini açıkladı

DUBLIN (Reuters) – Ryanair, gelecek hafta iki gün boyunca uçuşlarının% 12’sinden fazlasını, kabin ekibinin geçen sene reddedilen grevinin pilotlar arasında başlayan bir personel isyanı şeklinde tırmanmasıyla, iptal etmek zorunda kaldı.
Avrupa’nın en büyük yolcu taşıma sayısına sahip olan İrlandalı havayolu şirketi, 25 ve 26 Temmuz tarihlerinde Belçika, Portekiz ve İspanya’ya seyahat eden yaklaşık 50.000 müşterisinin seyahat planlarının kesintiye uğrayacağını beklediğini açıkladı.

Havayolu, yaptığı açıklamada, “Bu grevler tamamen haksız ve aile tatillerini bozmaktan başka bir şey başaramayacak” dedi.

Kabin ekibi, uçuş sırasında içme suyu için bile ödeme yapmak zorunda olduklarından şikayet etti ve semptomlarının yazılı detaylarını vermek için hasta olduklarında fiziksel olarak işlyerine gelmeleri gerektiğini söylediler.

Pazarlama sorumlusu Kenny Jacobs Reuters’e verdiği demeçte, “Ekibin iyi ücretlendirildiğini, şart ve koşullarının iyi olduğunu düşünüyoruz”  “Ama onlarla oturup karşılaşılıklı bu konuları görüşeceğiz. Açık fikirli olacağız ”dedi.

Geçen yıl 37 ülkede uçup 130 milyon yolcu taşıyan Ryanair, 32 yıllık geçmişinde ilk kez sendikaları tanımayı kararlaştırarak Noel öncesi geniş grevleri önlemişti.

Ancak, o zamandan beri, birçoğu ile anlaşmaya varmak için mücadele ediyor.

İçerik:www.reuters.com



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2zVe7Sl
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder