24 Temmuz 2018 Salı

FUNDA OCAK IN “24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI” MESAJI Demokrasiyle yönetilen toplumlarda yasama, yürütme ve yargının yanında önemli bir güç olan Medya; kuruluşların tanıtımı ve markalaşması açısından da hayati bir işleve sahiptir.   İletişim teknolojilerinde yaşanan gelişmeleri yakından takip ederek buna göre yapılanan ve güçlü kadrosuyla dünya çapında haklı bir şöhrete sahip bulunan Türk Basınının başarılarımızdaki katkısı çok büyüktür.   Onların yakın ilgi ve takibi sayesinde tüm dünyada ses getiren büyük proje, yatırım ve çalışmalarımız, ulusal ve uluslararası alanda tanınıyor, gıptayla takip ediliyor, örnek alınıyor.   Özellikle sektörümüzdeki gelişmeleri dikkatle izleyip, büyük bir emek ve yetkinlikle haberleştiren ulaştırma muhabirleri, AHL muhabirleri, köşe yazarları, TV programcıları, internet medyası çalışanları ve tüm medya mensuplarına minnettarım.   Bu duygularla; sansürün kaldırılışının 110. yılında tüm kıymetli medya mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı”nı gönülden kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.   Funda OCAK DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü

Demokrasiyle yönetilen toplumlarda yasama, yürütme ve yargının yanında önemli bir güç olan Medya; kuruluşların tanıtımı ve markalaşması açısından da hayati bir işleve sahiptir.

 

İletişim teknolojilerinde yaşanan gelişmeleri yakından takip ederek buna göre yapılanan ve güçlü kadrosuyla dünya çapında haklı bir şöhrete sahip bulunan Türk Basınının başarılarımızdaki katkısı çok büyüktür.

 

Onların yakın ilgi ve takibi sayesinde tüm dünyada ses getiren büyük proje, yatırım ve çalışmalarımız, ulusal ve uluslararası alanda tanınıyor, gıptayla takip ediliyor, örnek alınıyor.

 

Özellikle sektörümüzdeki gelişmeleri dikkatle izleyip, büyük bir emek ve yetkinlikle haberleştiren ulaştırma muhabirleri, AHL muhabirleri, köşe yazarları, TV programcıları, internet medyası çalışanları ve tüm medya mensuplarına minnettarım.

 

Bu duygularla; sansürün kaldırılışının 110. yılında tüm kıymetli medya mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı”nı gönülden kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Funda OCAK
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2LvHZt9
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder