31 Temmuz 2018 Salı

Ocak, “Artan Trafiği Ustalıkla Yönetenlere” Teşekkür Etti Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 29 Temmuz 2018’de, Türkiye üzerinden transit geçen hava trafiğinde 1603 trafikle tüm zamanların rekorunun kırıldığını bildirdi.   Daha önce açıklanan rekorun 1 Temmuz’da kırıldığını hatırlatan Funda Ocak, “Dünyanın en önemli havacılık merkezlerinden biri haline gelen Türkiye rekora doymuyor, yeni veriler yüz güldürmeye devam ediyor.” şeklinde konuştu.   Ocak, şöyle devam etti: “ Medyada da yer aldığı gibi, DHMİ verileri  yılın ilk altı ayında  46 havalimanımızda ciddi yolcu artışı olduğunu gösteriyor. Bu dönemin rekoru ise Atatürk Havalimanı’na ait. Bu muazzam rakamların mürekkebi kurumadan yeni üst geçit rekorları ulaştı elimize. O verilere göre, 29 Temmuz 2018’de, ülkemiz üzerinden transit geçen hava trafiğinde 1603 trafikle tüm zamanların rekoru kırıldı. Gittikçe artan bu trafiği ustalıkla yöneten tüm arkadaşlarımıza gönülden teşekkürler.”

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 29 Temmuz 2018’de, Türkiye üzerinden transit geçen hava trafiğinde 1603 trafikle tüm zamanların rekorunun kırıldığını bildirdi.

 

Daha önce açıklanan rekorun 1 Temmuz’da kırıldığını hatırlatan Funda Ocak, “Dünyanın en önemli havacılık merkezlerinden biri haline gelen Türkiye rekora doymuyor, yeni veriler yüz güldürmeye devam ediyor.” şeklinde konuştu.

 

Ocak, şöyle devam etti: “ Medyada da yer aldığı gibi, DHMİ verileri  yılın ilk altı ayında  46 havalimanımızda ciddi yolcu artışı olduğunu gösteriyor. Bu dönemin rekoru ise Atatürk Havalimanı’na ait. Bu muazzam rakamların mürekkebi kurumadan yeni üst geçit rekorları ulaştı elimize. O verilere göre, 29 Temmuz 2018’de, ülkemiz üzerinden transit geçen hava trafiğinde 1603 trafikle tüm zamanların rekoru kırıldı. Gittikçe artan bu trafiği ustalıkla yöneten tüm arkadaşlarımıza gönülden teşekkürler.”



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2ArurKX
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder