8 Kasım 2020 Pazar

Ural Airlines İstanbul Uçuşları Başladı Rusya merkezli havayolu şirketi Ural Airlines Domodedovo Havalimanı’ndan İstanbul seferlerine başladı. Rusya merkezli havayolu şirketi Ural Airlines, Moskova Domodedovo Havalimanı’ndan İstanbul uçuşlarına başladı. Bugün saat 12.30’da İstanbul Havalimanı’na gelen ilk seferin yolcuları ve ekipleri çiçeklerle karşılandı. Türkiye’deki temsil ve gözetim hizmetleri Maple Havacılık tarafından yapılan Ural Airlines’ın pazar ve perşembe günleri karşılıklı olarak yapacağı seferlerin yıl sonunda kadar devam edeceği belirtildi. Rus hava yolu şirketi @Ural_Air_Lines, bugün itibarıyla #İstanbul – #Moskova uçuşlarına başladı! Birlikte nice emniyetli uçuşlar diliyoruz. pic.twitter.com/Kodb80Jzlw — İGA Istanbul Airport (@igairport) November 8, 2020 The post Ural Airlines İstanbul Uçuşları Başladı first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

Rusya merkezli havayolu şirketi Ural Airlines Domodedovo Havalimanı’ndan İstanbul seferlerine başladı.

Rusya merkezli havayolu şirketi Ural Airlines, Moskova Domodedovo Havalimanı’ndan İstanbul uçuşlarına başladı. Bugün saat 12.30’da İstanbul Havalimanı’na gelen ilk seferin yolcuları ve ekipleri çiçeklerle karşılandı.

Türkiye’deki temsil ve gözetim hizmetleri Maple Havacılık tarafından yapılan Ural Airlines’ın pazar ve perşembe günleri karşılıklı olarak yapacağı seferlerin yıl sonunda kadar devam edeceği belirtildi.

Resim
Resim

The post Ural Airlines İstanbul Uçuşları Başladı first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2JGCTek
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder