11 Kasım 2020 Çarşamba

BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ – TÜRKİYE UÇUŞLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Birleşik Arap Emirlikleri’nden Türkiye’ye uçuların başlama tarihi henüz netleşmedi. Mutlaka herkesin geçerli bir sebebi vardır. İyi kötü herkes bir şeyler tahmin ediyordur. Yine de en yoğun uçuş yapılan bu hattın ne zaman açılacağı merak konusu. Yine en iyi ihtimal 1 Aralık 2020. Bu gidişle o da zor görünüyor. Dubai, Abu Dabi ve Şarjah Havalimanları’ndan Türkiye’ye karşılıklı uçuşlar başlamadı. Emirates, Etihad, flydubai ve AirArabia uçuşları başlamadı. Emirates haricinde diğerleri herhalde 2021’den önce başlamayacak. Olası uçuşlar İstanbul Havalimanı ile sınırlı kalacaktır. Emirates Sabiha Gökçen uçuşlarına Mart 2021’den önce başlamaz diye düşünüyorum. Türk Hava Yolları ve Pegasus ise düzenli ve yoğun uçuş yapan yerli havayollarımız. Toplamda altı havayolu uçuş yapmıyor. Şimdilik bu durumda özellikle Dubai-İstanbul arasındaki ulaşım aktarmalı uçuşlarla gerçekleştirilmekte. Bu arada benzer tutum Suudi Arabistan içinde geçerli.  Bu arada Dubai ile Türkiye arasında çok ciddi bir havayolu taşımacılığı var. En azından karşılıklı kargo uçuşları yapılabilmekte. Yolcu uçuşlarının yapılamaması, hem yolcuları hem de kargo taşımacılığını olumsuz etkilemekte. The post BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ - TÜRKİYE UÇUŞLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

Birleşik Arap Emirlikleri’nden Türkiye’ye uçuların başlama tarihi henüz netleşmedi. Mutlaka herkesin geçerli bir sebebi vardır. İyi kötü herkes bir şeyler tahmin ediyordur.

Yine de en yoğun uçuş yapılan bu hattın ne zaman açılacağı merak konusu.

Yine en iyi ihtimal 1 Aralık 2020.

Bu gidişle o da zor görünüyor.

Dubai, Abu Dabi ve Şarjah Havalimanları’ndan Türkiye’ye karşılıklı uçuşlar başlamadı. Emirates, Etihad, flydubai ve AirArabia uçuşları başlamadı. Emirates haricinde diğerleri herhalde 2021’den önce başlamayacak. Olası uçuşlar İstanbul Havalimanı ile sınırlı kalacaktır. Emirates Sabiha Gökçen uçuşlarına Mart 2021’den önce başlamaz diye düşünüyorum.

Türk Hava Yolları ve Pegasus ise düzenli ve yoğun uçuş yapan yerli havayollarımız.

Toplamda altı havayolu uçuş yapmıyor.

Şimdilik bu durumda özellikle Dubai-İstanbul arasındaki ulaşım aktarmalı uçuşlarla gerçekleştirilmekte.

Bu arada benzer tutum Suudi Arabistan içinde geçerli. 

Bu arada Dubai ile Türkiye arasında çok ciddi bir havayolu taşımacılığı var. En azından karşılıklı kargo uçuşları yapılabilmekte.

Yolcu uçuşlarının yapılamaması, hem yolcuları hem de kargo taşımacılığını olumsuz etkilemekte.

The post BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ - TÜRKİYE UÇUŞLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3lp2Qgn
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder