6 Kasım 2020 Cuma

Ukraynalı SkyUp Airlines, Ukrayna’nın iki kentinden İstanbul’a uçuş başlatıyor Ukraynalı SkyUp Airlines, Ukrayna’nın iki kentinden İstanbul’a uçuş başlatıyor. Ukrayna’da low cost olarak hizmet veren SkyUp Airlines, Ukrayna’nın Lviv ve Odessa kentlerinden İstanbul’a sefer başlatıyor. Haftada iki sefer olarak icra edilecek uçuşlar Boeing 737-800 ve 737-700 tipi uçaklarla gerçekleştirilecek. Uçuşlar 18 Aralık’ta başlayacak. The post Ukraynalı SkyUp Airlines, Ukrayna'nın iki kentinden İstanbul'a uçuş başlatıyor first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

Ukraynalı SkyUp Airlines, Ukrayna’nın iki kentinden İstanbul’a uçuş başlatıyor. Ukrayna’da low cost olarak hizmet veren SkyUp Airlines, Ukrayna’nın Lviv ve Odessa kentlerinden İstanbul’a sefer başlatıyor. Haftada iki sefer olarak icra edilecek uçuşlar Boeing 737-800 ve 737-700 tipi uçaklarla gerçekleştirilecek.

Uçuşlar 18 Aralık’ta başlayacak.

The post Ukraynalı SkyUp Airlines, Ukrayna'nın iki kentinden İstanbul'a uçuş başlatıyor first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2U12Irn
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder