12 Kasım 2020 Perşembe

“2020 Lojistik Sektörü ve 2021 Trendleri” için geri sayım başladı ! Lojistikcilerisesi ve 4PL Danışmanlık ve Lojistik Hizmetleri ortak gayretli hazırlanan 2020 Lojistik Sektörü ve 2021 Trendleri adlı organizasyon için geri sayım başladı ! Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakütesi Dekanı Prof. Dr. Kerem ALKİN moderatörlüğünde gerçekleşecek organizasyona, Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat FERMAN ve Altınbaş Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre ALKİN katılım sağlayacak. Türkiye Lojistik sektöründe, hizmet alan ve veren firmaların üst düzey yöneticilerinin de katılım sağlayacağı organizasyonda, 2020 yılında sektörde meydana gelen gelişmeler ve 2021 yılından beklentiler konuşulacak. Lojistik Sektörünün hizmet alan ve veren firmaların üst düzey yöneticilerinin de katılım sağlayacağı organizasyon lojistik sektörüne yön verecek. Sektörel Katılımcılar: Hepsiburada Operasyon Grup Başkanı- Taner Timirci Netlog Logistics Group Yurtiçi Depolama ve Dağıtım Operasyonları Başkanı Uygar Usar DSV – Global Transport and Logistics Genel Müdürü Ozan ONDER Arkas Lojistik Genel Müdürü- Serhat Kurtuluş Horoz Lojistik İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Gürbüz Turkish Cargo Genel Müdür (Kargo Yardımcısı), THY Turhan Özen PROMETEON TYRE GROUP Türkiye, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar Ticaret Direktörü Gokce Senocak TIRPORT Operasyon Direktörü Baris Anil DİNÇER LOJİSTİK Perakende Çözümleri Yöneticisi Mehmet Alp Ziylan Group IT ve Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Burak AKTAŞ Turkcell Lojistik Müdürü Ömer Faruk Erkal The post "2020 Lojistik Sektörü ve 2021 Trendleri" için geri sayım başladı ! first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

Lojistikcilerisesi ve 4PL Danışmanlık ve Lojistik Hizmetleri ortak gayretli hazırlanan 2020 Lojistik Sektörü ve 2021 Trendleri adlı organizasyon için geri sayım başladı !

Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakütesi Dekanı Prof. Dr. Kerem ALKİN moderatörlüğünde gerçekleşecek organizasyona, Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat FERMAN ve Altınbaş Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre ALKİN katılım sağlayacak. Türkiye Lojistik sektöründe, hizmet alan ve veren firmaların üst düzey yöneticilerinin de katılım sağlayacağı organizasyonda, 2020 yılında sektörde meydana gelen gelişmeler ve 2021 yılından beklentiler konuşulacak.

Lojistik Sektörünün hizmet alan ve veren firmaların üst düzey yöneticilerinin de katılım sağlayacağı organizasyon lojistik sektörüne yön verecek.

Sektörel Katılımcılar:
Hepsiburada Operasyon Grup Başkanı- Taner Timirci
Netlog Logistics Group Yurtiçi Depolama ve Dağıtım Operasyonları Başkanı Uygar Usar
DSV – Global Transport and Logistics Genel Müdürü Ozan ONDER
Arkas Lojistik Genel Müdürü- Serhat Kurtuluş
Horoz Lojistik İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Gürbüz
Turkish Cargo Genel Müdür (Kargo Yardımcısı), THY Turhan Özen
PROMETEON TYRE GROUP Türkiye, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar Ticaret Direktörü Gokce Senocak
TIRPORT Operasyon Direktörü Baris Anil
DİNÇER LOJİSTİK Perakende Çözümleri Yöneticisi Mehmet Alp
Ziylan Group IT ve Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Burak AKTAŞ
Turkcell Lojistik Müdürü Ömer Faruk Erkal

The post "2020 Lojistik Sektörü ve 2021 Trendleri" için geri sayım başladı ! first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3klZ5XJ
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder