20 Temmuz 2019 Cumartesi

Oman Air’den, Umman’da 1 gece ücretsiz konaklama fırsatı! Umman Sultanlığı’nın milli havayolu Oman Air, uzun seyahatlerine keyifli bir mola vermek isteyen misafirlerine 30 Eylül 2019 tarihine kadar Maskat’ta ücretsiz stopover imkanları sunmakta.   İstanbul’dan Uzak Doğu ve Hindistan noktalarına first ve business kabinde seyahat eden misafirlerimiz, şehrin en prestijli oteli Ritz-Carlton Al Bustan Palace’da kahvaltı dahil 1 gece ücretsiz konaklama imkanına sahip.   Bunun yanında, İstanbul’dan Uzak Doğu noktalarına seyahat eden misafirleri tüm sınıflarda geçerli olmak üzere 5 yıldızlı Grand Millenium Muscat’da 1 gece ücretsiz konaklama imkanına sahiptir. Konaklamanın onaylanması için otele check-in sırasında Oman Air biniş kartının gösterilmesi gerekmektedir. Kampanya bir gece ve iki kişilik oda için geçerlidir. Kampanya dahilindeki odaların müsaitliği doluluk oranlarına göre degişiklik gösterebilir. Kampanyanın detayları için lütfen holidays.omanair.com sitesini ziyaret ediniz. Ayrıca 0212 932 82 82 no`lu telefondan rezervasyon ofisi ile de bağlantıya geçebilirsiniz.   UMMAN’A VİZE ALMAK ÇOK KOLAY! Türk vatandaşları Umman seyahatlerinde ve ülkede stopover gerçekleştirmek istediklerinde kapıda vize imkanından yararlanabilir ya da e-vize başvurusu için evisa.rop.gov.om sitesini ziyaret edebilirler.  

Umman Sultanlığı’nın milli havayolu Oman Air, uzun seyahatlerine keyifli bir mola vermek isteyen misafirlerine 30 Eylül 2019 tarihine kadar Maskat’ta ücretsiz stopover imkanları sunmakta.

 

İstanbul’dan Uzak Doğu ve Hindistan noktalarına first ve business kabinde seyahat eden misafirlerimiz, şehrin en prestijli oteli Ritz-Carlton Al Bustan Palace’da kahvaltı dahil 1 gece ücretsiz konaklama imkanına sahip.

 

Bunun yanında, İstanbul’dan Uzak Doğu noktalarına seyahat eden misafirleri tüm sınıflarda geçerli olmak üzere 5 yıldızlı Grand Millenium Muscat’da 1 gece ücretsiz konaklama imkanına sahiptir.

  • Konaklamanın onaylanması için otele check-in sırasında Oman Air biniş kartının gösterilmesi gerekmektedir.
  • Kampanya bir gece ve iki kişilik oda için geçerlidir.
  • Kampanya dahilindeki odaların müsaitliği doluluk oranlarına göre degişiklik gösterebilir.

Kampanyanın detayları için lütfen holidays.omanair.com sitesini ziyaret ediniz. Ayrıca 0212 932 82 82 no`lu telefondan rezervasyon ofisi ile de bağlantıya geçebilirsiniz.

 

UMMAN’A VİZE ALMAK ÇOK KOLAY!

Türk vatandaşları Umman seyahatlerinde ve ülkede stopover gerçekleştirmek istediklerinde kapıda vize imkanından yararlanabilir ya da e-vize başvurusu için evisa.rop.gov.om sitesini ziyaret edebilirler.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/32GQkjF
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder