11 Temmuz 2019 Perşembe

Atatürk Havalimanı’nın Asırlık Yolcuğu Kitap Oldu Atatürk Havalimanı’nın 1912-2019 yılları arasındaki tarihi hikayesi Gökhan Sarıgöl tarafından kitaplaştırıldı. Asırlık Yolculuk adını taşıyan ve TAV Havalimanları Holding ile Fly Service sponsorluğunda hazırlanan kitap 425 sayfa ve çoğu ilk kez yayınlanacak 1400’e yakın renkli-siyah beyaz fotoğraf ile Türk havacılığına ışık tutuyor. Hem Türkçe hem de İngilizce hazırlanan kitap tarihçenin yanı sıra önce Yeşilköy sonra da Atatürk Havalimanı’na inip kalkan havayolu şirketlerinin reklam, ilk gün zarfı çalışmalarına da yer veriyor. Fly Service Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Sarıgöl, “Asırlık Yolculuk kitabı Ulaştıma Bakanlığı , Sivil Hvaacılık Genel Müdürülüğü ,Devlet Hava Meydanları İşletmesi , Türk Hava Yolları iştiraki ve TAV sponsorluğu ile basılmıştır. 425 sayfadan oluşan kitapta 1400’e yakın renkli ve siyah beyaz fotoğraf ile Atatürk Hava Limanı hikayesi İngilizce ve Türkçe olarak anlatılmaktadır. Hiç bir yerde yayınlanmamış bazı Yeşilköy Havalimanı fotoğraflarının dikkat çekeceğini umuyorum. ” Kitabın resmi tanıtımı Atatürk Havalimanı’nda basın ve havacılık camiasına Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilecek.  

Atatürk Havalimanı’nın 1912-2019 yılları arasındaki tarihi hikayesi Gökhan Sarıgöl tarafından kitaplaştırıldı.

Asırlık Yolculuk adını taşıyan ve TAV Havalimanları Holding ile Fly Service sponsorluğunda hazırlanan kitap 425 sayfa ve çoğu ilk kez yayınlanacak 1400’e yakın renkli-siyah beyaz fotoğraf ile Türk havacılığına ışık tutuyor.

Hem Türkçe hem de İngilizce hazırlanan kitap tarihçenin yanı sıra önce Yeşilköy sonra da Atatürk Havalimanı’na inip kalkan havayolu şirketlerinin reklam, ilk gün zarfı çalışmalarına da yer veriyor.

Fly Service Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Sarıgöl, “Asırlık Yolculuk kitabı Ulaştıma Bakanlığı , Sivil Hvaacılık Genel Müdürülüğü ,Devlet Hava Meydanları İşletmesi , Türk Hava Yolları iştiraki ve TAV sponsorluğu ile basılmıştır. 425 sayfadan oluşan kitapta 1400’e yakın renkli ve siyah beyaz fotoğraf ile Atatürk Hava Limanı hikayesi İngilizce ve Türkçe olarak anlatılmaktadır. Hiç bir yerde yayınlanmamış bazı Yeşilköy Havalimanı fotoğraflarının dikkat çekeceğini umuyorum. ”

Kitabın resmi tanıtımı Atatürk Havalimanı’nda basın ve havacılık camiasına Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2G6ZwnA
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder