6 Temmuz 2019 Cumartesi

Libyan Wings Antalya Uçuşları Başladı Antalya Havalimanı’na Libya uçuşları başladı. Libya merkezli havayolu şirketi Libyan Wins, yaz döneminde Trablus-Antalya uçuşlarına başladı. Türkiye  temsilcisi Fly Service tarafından hizmet verilen Libyan Wings, yaz dönemi boyunca Libya’dan Antalya’ya turist taşıyacak. Cumartesi ve Çarşamba günleri olmak üzere haftada 2 kez Airbus A319 tipi uçaklarla uçacak olan Libyan Wings bugün ilk uçuşunu gerçekleştirdi. İlk uçuşunu yapan havayolu ve gelen 120 yolcu törenlerle karşılandı. Lokum ikram edildi.    

Antalya Havalimanı’na Libya uçuşları başladı.

Libya merkezli havayolu şirketi Libyan Wins, yaz döneminde Trablus-Antalya uçuşlarına başladı. Türkiye  temsilcisi Fly Service tarafından hizmet verilen Libyan Wings, yaz dönemi boyunca Libya’dan Antalya’ya turist taşıyacak.

Cumartesi ve Çarşamba günleri olmak üzere haftada 2 kez Airbus A319 tipi uçaklarla uçacak olan Libyan Wings bugün ilk uçuşunu gerçekleştirdi.

İlk uçuşunu yapan havayolu ve gelen 120 yolcu törenlerle karşılandı. Lokum ikram edildi.

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, açık havaGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: uçak ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, uçak, gökyüzü ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekanGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, iç mekanGörüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, sakal ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 9 kişi, gülümseyen insanlar, uçak, gökyüzü ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi

 

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2Jxn6uS
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder