29 Mayıs 2019 Çarşamba

CORENDON İŞ ORTAKLARIYLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ CORENDON İŞ ORTAKLARIYLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ Corendon Turizm Grubu, geçen hafta Almanya’nın Düsseldorf ve Frankfurt şehirlerinde düzenlediği iftar yemeklerinden ardından bu hafta da Münih’te Türk seyahat acenteleri, Antalya’da ise turizm ve havayolu şirketleri, bankalar, resmi kurumlar ve basın camiasıyla bir araya geldi. Corendon Turizm Grubu’nun iş ortaklarıyla Antalya’da düzenlediği iftar davetinde buluştu. İftara Antalya İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Acar, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı, Bilim Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek’in yanı sıra Akdeniz Bölgesi otel sahipleri ve yöneticileri, turizm ve havayolu şirketleri, bankalar, resmi kurumlar ve basın mensuplarından oluşan 600 kişilik bir davetli grubu katıldı.   Corendon Turizm Grubu Hakkında İsmini, elmastan sonra doğada bulunan en sert maden/mineral olan (sertlik derecesi 9) Corendon’dan alan firma, turizm sektörüne 1997 yılında Hollanda’da tur operatörü olarak giriş yaptı. Tur operatörlüğü konusundaki birikim ve altyapısını turizmle bağlantılı sektörlere aktarmak ve hizmet akışını tek elden sağlamayı hedefleyen grup, bünyesine zaman içerisinde havayolu, incoming, otel zinciri gibi şirketleri de kattı. Grup 2019 itibarıyla tur operatörü, 24 uçaklı filoya sahip üç farklı uçak şirketi, incoming şirketi ve 10 oteli ile yoluna devam eden 1 milyar Euro cirolu, yaklaşık 3 bin çalışan istihdam eden bir firma konumuna yükseldi.

CORENDON İŞ ORTAKLARIYLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Corendon Turizm Grubu, geçen hafta Almanya’nın Düsseldorf ve Frankfurt şehirlerinde düzenlediği iftar yemeklerinden ardından bu hafta da Münih’te Türk seyahat acenteleri, Antalya’da ise turizm ve havayolu şirketleri, bankalar, resmi kurumlar ve basın camiasıyla bir araya geldi.

Corendon Turizm Grubu’nun iş ortaklarıyla Antalya’da düzenlediği iftar davetinde buluştu. İftara Antalya İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Acar, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı, Bilim Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek’in yanı sıra Akdeniz Bölgesi otel sahipleri ve yöneticileri, turizm ve havayolu şirketleri, bankalar, resmi kurumlar ve basın mensuplarından oluşan 600 kişilik bir davetli grubu katıldı.

 

Corendon Turizm Grubu Hakkında

İsmini, elmastan sonra doğada bulunan en sert maden/mineral olan (sertlik derecesi 9) Corendon’dan alan firma, turizm sektörüne 1997 yılında Hollanda’da tur operatörü olarak giriş yaptı. Tur operatörlüğü konusundaki birikim ve altyapısını turizmle bağlantılı sektörlere aktarmak ve hizmet akışını tek elden sağlamayı hedefleyen grup, bünyesine zaman içerisinde havayolu, incoming, otel zinciri gibi şirketleri de kattı. Grup 2019 itibarıyla tur operatörü, 24 uçaklı filoya sahip üç farklı uçak şirketi, incoming şirketi ve 10 oteli ile yoluna devam eden 1 milyar Euro cirolu, yaklaşık 3 bin çalışan istihdam eden bir firma konumuna yükseldi.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://bit.ly/2YVA1Na
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder