23 Mayıs 2019 Perşembe

Air France Travel Plus Awardsʹdan ödül kazandı Air France Travel Plus Awardsʹdan ödül kazandı   Air France La Première seyahat kiti Travel Plus ödülü almaya hak kazandı. Hamburg’daki Aircraft Interiors Expo’da düzenlenen ödül töreninde Air France, La Première kabinde sunulan seyahat seti için ‘En İyi Birinci Sınıf Unisex Seyahat Kiti’ ödülü aldı.   Uluslararası ölçekte havayolu şirketlerinin seyahat setlerini her yıl düzenli olarak ödüllendiren Travel Plus organizasyonu, Air France’ı ödüllendirdi. Hamburg’da düzenlenen ˮTravel Plus Awardsˮ ödül töreninde, Air France La Première seyahat kiti “En İyi Birinci Sınıf Unisex Seyahat Kiti” ödülünün sahibi oldu. 2019’un başından bu yana Air France, müşterilerine La Première kabinde yeni bir seyahat kiti sunuyor. “Mocha glacé” ve “Fransız grisi” ile iki farklı renge sahip olan deri görünümlü ve mıknatıs tutuculu bu seyahat kiti, Air France’ın La Première müşterilerine sunmak istediği eşsiz deneyimi üç kelimeyle özetliyor: ayrıcalıklı olma, zarafet ve kişiselleştirme. Yolcuların uçuşları boyunca ihtiyaçları olacak pek çok ürünü en özel şekilde sunan La Première seyahat kiti; yüz, vücut ve saç bakımı yelpazesinden seçkin ürünlerin yanı sıra, gece maskesi, kulak tıkacı, kulaklık kılıfı, kalem gibi faydalı ürünlerden oluşuyor.   Her altı ayda bir yenilenen Air France La Première kiti, uçuştan sonra eve götürmek için gerçek bir hediye olarak tasarlandı. www.airfrance.com Air France-KLM Hakkında: Güçlü Avrupa temeline sahip küresel lider Air France-KLM Grubu’nun ana faaliyet alanları yolcu taşıma, yük taşıma ve hava taşıtı bakım işlemlerinden oluşmaktadır. Air France-KLM Avrupa’dan kalkış yapan uluslararası uçuşlarda lider bir gruptur.   Air France-KLM; Air France, KLM Royal Dutch ve Transavia sayesinde, müşterilerine 116 ülkede 314 varış noktasına sahip bir ağa erişim olanağı sunmaktadır. 548 uçaklı filosuyla 2017 yılında, 101,4 milyon yolcu taşıyan Air France-KLM, çoğu Paris-Charles de Gaulle ve Amsterdam-Schiphol’daki merkezlerinden olmak üzere günlük 2300 adede kadar uçuş düzenlemektedir. Sık seyahat edenlere özel olarak tasarlanmış Flying Blue programı 15 milyon üyesi ile Avrupa’da en çok tercih edilen programların başında gelmektedir.   Air France-KLM, ortakları Delta Air Lines ve Alitalia ile birlikte günlük 275’in üzerinde uçuşla dünyanın en büyük transatlantik ortak girişimini işletmektedir. Grup ayrıca kargo taşımacılığı ve havacılık bakım çözümleri de sunmaktadır.   Air France-KLM, toplamda 19 havayolu üyesi bulunan ve müşterilerine 175’in üzerinde ülkede 1150’den fazla varış noktasına günlük 14.500’ün üzerinde uçuş düzenleyen bir ağa erişim imkanı sunan SkyTeam ittifakının bir üyesidir.  

Air France Travel Plus Awardsʹdan ödül kazandı

 

Air France La Première seyahat kiti Travel Plus ödülü almaya hak kazandı. Hamburg’daki Aircraft Interiors Expo’da düzenlenen ödül töreninde Air France, La Première kabinde sunulan seyahat seti için ‘En İyi Birinci Sınıf Unisex Seyahat Kiti’ ödülü aldı.

 

Uluslararası ölçekte havayolu şirketlerinin seyahat setlerini her yıl düzenli olarak ödüllendiren Travel Plus organizasyonu, Air France’ı ödüllendirdi. Hamburg’da düzenlenen ˮTravel Plus Awardsˮ ödül töreninde, Air France La Première seyahat kiti “En İyi Birinci Sınıf Unisex Seyahat Kiti” ödülünün sahibi oldu.

2019’un başından bu yana Air France, müşterilerine La Première kabinde yeni bir seyahat kiti sunuyor. “Mocha glacé” ve “Fransız grisi” ile iki farklı renge sahip olan deri görünümlü ve mıknatıs tutuculu bu seyahat kiti, Air France’ın La Première müşterilerine sunmak istediği eşsiz deneyimi üç kelimeyle özetliyor: ayrıcalıklı olma, zarafet ve kişiselleştirme.

Yolcuların uçuşları boyunca ihtiyaçları olacak pek çok ürünü en özel şekilde sunan La Première seyahat kiti; yüz, vücut ve saç bakımı yelpazesinden seçkin ürünlerin yanı sıra, gece maskesi, kulak tıkacı, kulaklık kılıfı, kalem gibi faydalı ürünlerden oluşuyor.

 

Her altı ayda bir yenilenen Air France La Première kiti, uçuştan sonra eve götürmek için gerçek bir hediye olarak tasarlandı.

www.airfrance.com

Air France-KLM Hakkında:

Güçlü Avrupa temeline sahip küresel lider Air France-KLM Grubu’nun ana faaliyet alanları yolcu taşıma, yük taşıma ve hava taşıtı bakım işlemlerinden oluşmaktadır. Air France-KLM Avrupa’dan kalkış yapan uluslararası uçuşlarda lider bir gruptur.

 

Air France-KLM; Air France, KLM Royal Dutch ve Transavia sayesinde, müşterilerine 116 ülkede 314 varış noktasına sahip bir ağa erişim olanağı sunmaktadır. 548 uçaklı filosuyla 2017 yılında, 101,4 milyon yolcu taşıyan Air France-KLM, çoğu Paris-Charles de Gaulle ve Amsterdam-Schiphol’daki merkezlerinden olmak üzere günlük 2300 adede kadar uçuş düzenlemektedir. Sık seyahat edenlere özel olarak tasarlanmış Flying Blue programı 15 milyon üyesi ile Avrupa’da en çok tercih edilen programların başında gelmektedir.

 

Air France-KLM, ortakları Delta Air Lines ve Alitalia ile birlikte günlük 275’in üzerinde uçuşla dünyanın en büyük transatlantik ortak girişimini işletmektedir. Grup ayrıca kargo taşımacılığı ve havacılık bakım çözümleri de sunmaktadır.

 

Air France-KLM, toplamda 19 havayolu üyesi bulunan ve müşterilerine 175’in üzerinde ülkede 1150’den fazla varış noktasına günlük 14.500’ün üzerinde uçuş düzenleyen bir ağa erişim imkanı sunan SkyTeam ittifakının bir üyesidir.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://bit.ly/30CJeLL
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder