20 Şubat 2019 Çarşamba

Turkish Cargo’dan İlaç taşımacılığında iklim kontrollü çözümler DoKaSch, Turkish Cargo için Opticooler sağlıyor Türk Hava Yolları, hava kargoları için iklim kontrollü çözümler sunan DoKaSch Temperature Solutions ile Master Rental Anlaşması imzaladı. Bir çeşit buzdolabı veya elektrikli klima kabı olan Opticooler 2019 şubat ayı itibariyle kullanılmaya başlandı. Dünyanın en fazla noktasına uçan Türk Hava Yolları, aşılar ve diğer farmasötikler gibi sıcaklığa duyarlı ürünlerin hava yoluyla taşınmasında elini güçlendirdi. Bu da güvenilir sıcaklık kontrollü havayolu taşıması gerektiren birçok müşteriye ulaşabileceği anlamına geliyor. “Opticooler” adlı kaplar sıcaklığa duyarlı ürünlerin hava yoluyla taşınması için en güvenli kaplardan biri olarak kabul ediliyor. Turkish Cargo geniş gövde yolcu ve kargo uçaklarında “Opticooler” ünitelerini kullanacak. Turkish Cargo Pazarlama Başkan Yardımcısı Fatih Cigal yaptığı açıklamada : “Dünyanın önde gelen havayollarından biri olarak, kargo müşterilerimize yüksek değerli ilaç ürünlerinin taşınması için en kaliteli hizmeti sunuyoruz. Bu yüzden Opticooler doğru ve Master Kiralama Anlaşması doğru karar”

DoKaSch, Turkish Cargo için Opticooler sağlıyor

Türk Hava Yolları, hava kargoları için iklim kontrollü çözümler sunan DoKaSch Temperature Solutions ile Master Rental Anlaşması imzaladı.

Bir çeşit buzdolabı veya elektrikli klima kabı olan Opticooler 2019 şubat ayı itibariyle kullanılmaya başlandı.
Dünyanın en fazla noktasına uçan Türk Hava Yolları, aşılar ve diğer farmasötikler gibi sıcaklığa duyarlı ürünlerin hava yoluyla taşınmasında elini güçlendirdi. Bu da güvenilir sıcaklık kontrollü havayolu taşıması gerektiren birçok müşteriye ulaşabileceği anlamına geliyor.
“Opticooler” adlı kaplar sıcaklığa duyarlı ürünlerin hava yoluyla taşınması için en güvenli kaplardan biri olarak kabul ediliyor.
Turkish Cargo geniş gövde yolcu ve kargo uçaklarında “Opticooler” ünitelerini kullanacak.

Turkish Cargo Pazarlama Başkan Yardımcısı Fatih Cigal yaptığı açıklamada :

“Dünyanın önde gelen havayollarından biri olarak, kargo müşterilerimize yüksek değerli ilaç ürünlerinin taşınması için en kaliteli hizmeti sunuyoruz. Bu yüzden Opticooler doğru ve Master Kiralama Anlaşması doğru karar”



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2NiUuXm
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder