19 Şubat 2019 Salı

İstanbul Havalimanı’ndan 4 yeni iç hat uçuşu başlıyor! Türk Hava Yolları’nın (THY), İstanbul Havalimanı’nda iç hatlarda Erzurum, Konya, Malatya ve Samsun seferlerine başlayacağı açıklandı. Konuyla ilgili olarak resmi Twitter adresinden bir açıklama yapan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, “Mart ayında da uygun fiyatlar ile uçun! İstanbul Havalimanı’ndan mevcut hatlara ilave olarak Erzurum, Konya, Malatya ve Samsun’u da açıyoruz. Toplam 10 dış hat ve 13 iç hat ile sizleri büyük proje İstanbul Havalimanında ağırlamak istiyoruz” dedi. Mart ayında da uygun fiyatlar ile uçun! İstanbul Havalimanından mevcut hatlara ilave olarak #Erzurum #Konya #Malatya #Samsun’u da açıyoruz. Toplam 10 dış hat ve 13 iç hat ile sizleri büyük proje İstanbul Havalimanında @igairport ağırlamak istiyoruz.#ZaferAnıtı https://t.co/dEqLPgRzDN — Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) February 19, 2019   Yeni evimiz İstanbul Havalimanı’ndan Erzurum, Konya, Malatya ve Samsun uçuşlarımız çok yakında başlıyor! @igairport #TürkHavaYolları pic.twitter.com/1Vp1fByMAR — Türk Hava Yolları (@TK_TR) February 19, 2019

Türk Hava Yolları’nın (THY), İstanbul Havalimanı’nda iç hatlarda Erzurum, Konya, Malatya ve Samsun seferlerine başlayacağı açıklandı.

Konuyla ilgili olarak resmi Twitter adresinden bir açıklama yapan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, “Mart ayında da uygun fiyatlar ile uçun! İstanbul Havalimanı’ndan mevcut hatlara ilave olarak Erzurum, Konya, Malatya ve Samsun’u da açıyoruz. Toplam 10 dış hat ve 13 iç hat ile sizleri büyük proje İstanbul Havalimanında ağırlamak istiyoruz” dedi.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://bit.ly/2Gz5jnW
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder