21 Aralık 2018 Cuma

Türkiye’ye sefer düzenleyecek ilk Hint menşeli taşıyıcı Türk Hava Yollarından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, Hindistan’ın en büyük iç hat taşıyıcısı konumundaki IndiGo ile imzalanan anlaşmanın her iki hava yolunun iki ülke arası seferlerini ve öte noktalarını kapsayacağı belirtildi. Açıklamada yer alan bilgiye göre; IndiGo, Türkiye’ye sefer düzenleyecek ilk Hint menşeli taşıyıcı olacak.   Ortaklığımız ile Hindistan’ın en büyük iç hat taşıyıcısı olan InterGlobe Aviation Ltd.(“IndiGo”) arasında Kod Paylaşımı anlaşması imzalanmıştır. Gerekli tüm yönetim ve mevzuat onaylarının alınması akabinde etkinlik kazanacak olan Kod Paylaşımı anlaşması, her iki hava yolunun iki ülke arası seferlerini ve öte noktalarını kapsayacaktır. İlgili anlaşma, Türkiye’ye sefer düzenleyecek ilk Hint menşeli taşıyıcı olan IndiGo için ilk uluslararası Kod Paylaşımı anlaşması olması sebebiyle Ortaklığımız için ayrıca önem arz etmektedir.  

Türk Hava Yollarından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, Hindistan’ın en büyük iç hat taşıyıcısı konumundaki IndiGo ile imzalanan anlaşmanın her iki hava yolunun iki ülke arası seferlerini ve öte noktalarını kapsayacağı belirtildi.

Açıklamada yer alan bilgiye göre; IndiGo, Türkiye’ye sefer düzenleyecek ilk Hint menşeli taşıyıcı olacak.

 

Ortaklığımız ile Hindistan’ın en büyük iç hat taşıyıcısı olan InterGlobe Aviation Ltd.(“IndiGo”) arasında Kod Paylaşımı anlaşması imzalanmıştır. Gerekli tüm yönetim ve mevzuat onaylarının alınması akabinde etkinlik kazanacak olan Kod Paylaşımı anlaşması, her iki hava yolunun iki ülke arası seferlerini ve öte noktalarını kapsayacaktır. İlgili anlaşma, Türkiye’ye sefer düzenleyecek ilk Hint menşeli taşıyıcı olan IndiGo için ilk uluslararası Kod Paylaşımı anlaşması olması sebebiyle Ortaklığımız için ayrıca önem arz etmektedir.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://bit.ly/2rP9JNS
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder