19 Aralık 2018 Çarşamba

biletall.com, “Hediye Yağmuru” kampanyası ile seyahate çıkacakları mutlu etmeye devam ediyor Hediye Yağmuru Başladı Okulların ara tatilleri ve yılbaşı yaklaşırken seyahat planları kesintisiz devam ediyor.Bu planları etkileyen en önemli unsurların başında ise bilet konusu geliyor. 200 otobüs firması, 500 yerli ve yabancı havayolu şirketi, feribot ile tren biletlerini tek potada buluşturan biletall.com, “Hediye Yağmuru” kampanyası ile seyahate çıkacakları mutlu etmeye devam ediyor. Kampanyaya katılmak çok basit. 18 Aralık ve 18 Ocak tarihleri arasında Biletall.com veya Biletall Mobil uygulamasına üye girişi yapıp,tek seferde yapılan iç hat veya dış hat uçak bileti veya otobüs bileti alımlarında her 50TL’ye bir çekiliş hakkı kazanılacak. Kazanan talihlilere 50 adet tek yön iç hat uçak bileti, 50 adet tek yön iç hat otobüs bileti ve 100 adet 50 TL’lik Biletall Shop Hediye Çeki verilecek. Yaz sezonunda yoğun bir dönem geçiren seyahat sektöründe hareketlilik bitmiyor. Online seyahat markası biletall.com düzenlediği kampanyalarla müşterilerine sunduğu uygun fiyat ve cazip hediyeler ile dikkatleri üzerine çekiyor. Site, son olarak kışında gönlünüzce gezin diye harika bir kampanyaya imza attı. 18 Aralık – 18 Ocak tarihlerinde Biletall.com veya Biletall Mobil uygulamasından üye girişi yapıp, otobüs bileti, yurt içi uçak bileti veya yurt dışı uçak bileti satın alan 200 kişiyi muhteşem hediyeler bekliyor. 24 Ocak tarihinde Biletall Genel Müdürlük Binası’nda gerçekleşecek çekiliş ile duyurulacak talihliler kazandıkları hediyeleri 1 Şubat ve 31 Mart tarihleri arasında kullanabilecekler.

Hediye Yağmuru Başladı

Okulların ara tatilleri ve yılbaşı yaklaşırken seyahat planları kesintisiz devam ediyor.Bu planları etkileyen en önemli unsurların başında ise bilet konusu geliyor. 200 otobüs firması, 500 yerli ve yabancı havayolu şirketi, feribot ile tren biletlerini tek potada buluşturan biletall.com, “Hediye Yağmuru” kampanyası ile seyahate çıkacakları mutlu etmeye devam ediyor. Kampanyaya katılmak çok basit. 18 Aralık ve 18 Ocak tarihleri arasında Biletall.com veya Biletall Mobil uygulamasına üye girişi yapıp,tek seferde yapılan iç hat veya dış hat uçak bileti veya otobüs bileti alımlarında her 50TL’ye bir çekiliş hakkı kazanılacak. Kazanan talihlilere 50 adet tek yön iç hat uçak bileti, 50 adet tek yön iç hat otobüs bileti ve 100 adet 50 TL’lik Biletall Shop Hediye Çeki verilecek.

Yaz sezonunda yoğun bir dönem geçiren seyahat sektöründe hareketlilik bitmiyor. Online seyahat markası biletall.com düzenlediği kampanyalarla müşterilerine sunduğu uygun fiyat ve cazip hediyeler ile dikkatleri üzerine çekiyor. Site, son olarak kışında gönlünüzce gezin diye harika bir kampanyaya imza attı. 18 Aralık – 18 Ocak tarihlerinde Biletall.com veya Biletall Mobil uygulamasından üye girişi yapıp, otobüs bileti, yurt içi uçak bileti veya yurt dışı uçak bileti satın alan 200 kişiyi muhteşem hediyeler bekliyor. 24 Ocak tarihinde Biletall Genel Müdürlük Binası’nda gerçekleşecek çekiliş ile duyurulacak talihliler kazandıkları hediyeleri 1 Şubat ve 31 Mart tarihleri arasında kullanabilecekler.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2GuHRsy
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder