28 Şubat 2018 Çarşamba

THY, Stavropol seferlerini sonlandırıyor Stavropol Havalimanı Başkanı Nikolay Apalkov, THY’nin Rusya’nın Stavropol şehrine olan seferlerini durduracağını açıkladı. 15 Mart’tan itibaren Stavropol ve İstanbul arasındaki seferlerin durdurulma kararı hakkında konuşan Nikolay Apalkov, THY ile Ekim ayına kadar yaz aylarında mevsimsel hava bağlantısının kurulması için görüşüldüğünü ancak henüz kesin bir kararın alınmadığını belirtti. Stavropol Krayı Ulaştırma Bakanı Roman Petraşov ise THY’nin Krasnodar Havalimanı ile çalışacağını duyururken Stavropol seferlerinin bitirme kararının düşük doluluk oranı ve havaalanının uluslararası standartlara uygun olmamasından kaynaklandığını ifade etti. Kaynak:www.turizmgunlugu.com

Stavropol Havalimanı Başkanı Nikolay Apalkov, THY’nin Rusya’nın Stavropol şehrine olan seferlerini durduracağını açıkladı.

15 Mart’tan itibaren Stavropol ve İstanbul arasındaki seferlerin durdurulma kararı hakkında konuşan Nikolay Apalkov, THY ile Ekim ayına kadar yaz aylarında mevsimsel hava bağlantısının kurulması için görüşüldüğünü ancak henüz kesin bir kararın alınmadığını belirtti.

Stavropol Krayı Ulaştırma Bakanı Roman Petraşov ise THY’nin Krasnodar Havalimanı ile çalışacağını duyururken Stavropol seferlerinin bitirme kararının düşük doluluk oranı ve havaalanının uluslararası standartlara uygun olmamasından kaynaklandığını ifade etti.

Kaynak:www.turizmgunlugu.com



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2F36V4Q
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder