26 Şubat 2018 Pazartesi

Geçtiğimiz haftalarda duyurusu yapılan Alaçatı havalimanının detayları da ortaya çıkmaya başladı. Türkiye’nin en yoğun yaz tatili beldelerinden biri olan İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı’ya yılın her döneminde turist çekmeyi hedefleyen havalimanı hakkında Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler önemli açıklamalarda bulundu. İşler, Çeşme’de tur operatörlüğü ile konaklama hizmetlerinin tam olduğunu ve ulaşım probleminin de tamamlanmasıyla birlikte harikulade bir tatil mekânının oluşturulacağını ifade etti. Yapılacak olan yeni havalimanı ile birlikçe Çeşme, Alaçatı’nın senenin on iki ayında da turist çekeceğine olan inançlarının tam olduğunu bildiren TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, havayolunun yapılmasıyla birlikte salt turizmcilerin değil, aynı zamanda esnafın da ekonomik olarak kazanç sağlayacağını bildirdi. İşler, hâli hazırda İzmir’in karayolu ile İstanbul’a bağlama çalışmalarının sürdüğünü ve yeni havalimanı ile birlikte de Çeşme’nin tüm dünyaya bağlanacağını öne sürerek, Bodrum örneğini öne sürdü. İşler’e göre Muğla’nın en gözde tatil mekânlarından olan Bodrum’a yapılan havalimanı sayesinde bölgeye her dönem turist geldiği aşikârdı. İşler, havalimanı projesiyle Çeşme’deki tatil sezonunun üç aydan bir seneye kadar çıkarmak istediklerinin de altını çizdi. Kaynak:www.ekonomihaber.com

Geçtiğimiz haftalarda duyurusu yapılan Alaçatı havalimanının detayları da ortaya çıkmaya başladı. Türkiye’nin en yoğun yaz tatili beldelerinden biri olan İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı’ya yılın her döneminde turist çekmeyi hedefleyen havalimanı hakkında Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler önemli açıklamalarda bulundu.

İşler, Çeşme’de tur operatörlüğü ile konaklama hizmetlerinin tam olduğunu ve ulaşım probleminin de tamamlanmasıyla birlikte harikulade bir tatil mekânının oluşturulacağını ifade etti. Yapılacak olan yeni havalimanı ile birlikçe Çeşme, Alaçatı’nın senenin on iki ayında da turist çekeceğine olan inançlarının tam olduğunu bildiren TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, havayolunun yapılmasıyla birlikte salt turizmcilerin değil, aynı zamanda esnafın da ekonomik olarak kazanç sağlayacağını bildirdi.

İşler, hâli hazırda İzmir’in karayolu ile İstanbul’a bağlama çalışmalarının sürdüğünü ve yeni havalimanı ile birlikte de Çeşme’nin tüm dünyaya bağlanacağını öne sürerek, Bodrum örneğini öne sürdü. İşler’e göre Muğla’nın en gözde tatil mekânlarından olan Bodrum’a yapılan havalimanı sayesinde bölgeye her dönem turist geldiği aşikârdı. İşler, havalimanı projesiyle Çeşme’deki tatil sezonunun üç aydan bir seneye kadar çıkarmak istediklerinin de altını çizdi.

Kaynak:www.ekonomihaber.com



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2F5OGyY
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder