15 Mart 2019 Cuma

İstanbul Havalimanı ve Ticaret 4.0 Zirvesi İstanbul Havalimanı ve Ticaret 4.0 Zirvesi İstanbul Havalimanı,Globalde Değişen Dengeler ve Ticaret 4.0 2023 E-ihracat ve E-ticaret Merkez Üssü Türkiye Lojistik ve Tedarik Zincirinin Dijital Devrimi. Neredeyiz? Ne Yaptık? Ne Yapıyoruz? Türkiye’den Körfez Ülkelerine E-İhracat: Lojistik, Kapıda Ödeme ve Dijital Pazarlama Program Hakkında Zirve İstanbul havalimanının, lojistik alanındaki paydaşlarını taşınma öncesi biraraya getiren ve direk kendilerinden güç alan, yeni havalimanının reel sektöre etkilerinin, birebir yaşanacağı ilk ve tek zirve olma özelliği taşıyor. Zirve ”Yeni Havalimanı ve Globalde Değişen Dengeler”, ”Türkiye’nin E-ihracat ve E-ticarette 2023 Vizyonu”, ”İstanbul Havalimanı ve Ticaret 4.0” özel gündemlerini konunun duayenlerinden dinleme fırsatı sunuyor. Dünyada dijital ekonominin ve Endüstri 4.0’ın yarattığı yeni iş modelleri ekonomiyi yeniden tanımlarken, Türk ticari hayatı ve lojistik sektörü de bu gelişmelere paralel olarak dönüşüme uğruyor.Aynı zamanda dijital ekonominin ve Endüstri 4.0’ın oluşturduğu yeni metodoloji, ekonomik faaliyette bulunan kurum ve kuruluşların önünde yeni fırsat kapıları açarken, bu değişime uyum sağlamak, sisteme dahil olmak ve hatta öncülük etmek için yeni adımlar atılması gerekiyor.Dijital dönüşümün ve yeni havalimanınında dâhil olduğu tüm bu gelişmeler lojistik vetedarik zinciri sektöründe nerede duruyor, kuralları nasıl değiştirecek, sektörün yapısını nasıl şekillendirecek, hizmet alan ve hizmet veren için şartlar ne olacak? Kısacası, kaçınılmaz değişimi bugünü ve geleceği konuşulacak.   20 Mart 2019 Radisson Blu Hotel – Şişli Bilgi: 0216 680 36 36   Konuşmacılar Turhan Özen TURK HAVA YOLLARI Genel Müdür (Kargo) Yardımcısı   Burak Kılıç UPS TURKİYE Ülke Müdürü   Emre Ekmekçi ETİD Yönetim Kurulu Başkanı/HEPSİBURADA Uluslararası Grup Başkanı   Melih Mengü İGA Genel Müdür Yardımcısı / İş Geliştirme   Prof.Dr.Mehmet TANYAŞ LODER Yönetim Kurulu Başkanı   Emre Eldener UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı  

İstanbul Havalimanı ve Ticaret 4.0 Zirvesi

  • İstanbul Havalimanı,Globalde Değişen Dengeler ve Ticaret 4.0
  • 2023 E-ihracat ve E-ticaret Merkez Üssü Türkiye
  • Lojistik ve Tedarik Zincirinin Dijital Devrimi.
  • Neredeyiz? Ne Yaptık? Ne Yapıyoruz?
  • Türkiye’den Körfez Ülkelerine E-İhracat: Lojistik, Kapıda Ödeme ve Dijital Pazarlama

Program Hakkında

Zirve İstanbul havalimanının, lojistik alanındaki paydaşlarını taşınma öncesi biraraya getiren ve direk kendilerinden güç alan, yeni havalimanının reel sektöre etkilerinin, birebir yaşanacağı ilk ve tek zirve olma özelliği taşıyor.

Zirve ”Yeni Havalimanı ve Globalde Değişen Dengeler”, ”Türkiye’nin E-ihracat ve E-ticarette 2023 Vizyonu”, ”İstanbul Havalimanı ve Ticaret 4.0” özel gündemlerini konunun duayenlerinden dinleme fırsatı sunuyor.

Dünyada dijital ekonominin ve Endüstri 4.0’ın yarattığı yeni iş modelleri ekonomiyi yeniden tanımlarken, Türk ticari hayatı ve lojistik sektörü de bu gelişmelere paralel olarak dönüşüme uğruyor.Aynı zamanda dijital ekonominin ve Endüstri 4.0’ın oluşturduğu yeni metodoloji, ekonomik faaliyette bulunan kurum ve kuruluşların önünde yeni fırsat kapıları açarken, bu değişime uyum sağlamak, sisteme dahil olmak ve hatta öncülük etmek için yeni adımlar atılması gerekiyor.Dijital dönüşümün ve yeni havalimanınında dâhil olduğu tüm bu gelişmeler lojistik vetedarik zinciri sektöründe nerede duruyor, kuralları nasıl değiştirecek, sektörün yapısını nasıl şekillendirecek, hizmet alan ve hizmet veren için şartlar ne olacak? Kısacası, kaçınılmaz değişimi bugünü ve geleceği konuşulacak.

 

20 Mart 2019

Radisson Blu Hotel – Şişli

Bilgi: 0216 680 36 36

 

Konuşmacılar

  • Turhan Özen

TURK HAVA YOLLARI

Genel Müdür (Kargo) Yardımcısı

 

  • Burak Kılıç

UPS TURKİYE

Ülke Müdürü

 

  • Emre Ekmekçi

ETİD

Yönetim Kurulu Başkanı/HEPSİBURADA Uluslararası Grup Başkanı

 

  • Melih Mengü

İGA

Genel Müdür Yardımcısı / İş Geliştirme

 

  • Prof.Dr.Mehmet TANYAŞ

LODER

Yönetim Kurulu Başkanı

 

  • Emre Eldener

UTİKAD

Yönetim Kurulu Başkanı

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2uaKgj7
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder