13 Mart 2019 Çarşamba

Bogota’nın renkli sokaklarını keşfedin! Eşsiz bir şehir gezisine hazır olun… Bogota’nın renkli sokaklarını keşfedin!   Güney Amerika’nın turistik cazibesi Bogota’nın renkli sokak sanatlarında, yerel lezzetlerinde, canlı müzik eşliğindeki kafe ve restoranlarında Kolombiya kültürünü keşfedebilirsiniz. Kolombiya’nın en önemli ekonomik, politik, yönetim, sanayi, sanatsal, spor, turistik ve kültür merkezi Bogota, renk zenginliği ve çok kültürlü mimarisi ile turistlerin keşif rotaları arasında yer alıyor.   Dünyanın lider havayolu şirketlerinden Air France, renkli sokak sanatları, müzeleri, kültürel lezzetleri ve yerel gelenekleriyle meşhur Kolombiya’nın başkenti Bogota için gezi önerilerini paylaşıyor. Tarihi sokaklar Bogota’daki en ilginç semtlerden biri, kentin tarihi merkezi olan La Candelaria. En popüler müzelere ve ilgi çekici yerlere sahip semtte eski ile yeniyi, modern ile tarihi harmanlanmış bir şekilde görebilirsiniz. Kolombiya’nın en büyük altın müzesi Museo del Oro ve etkileyici bir Kolombiya sanatı koleksiyonu Botero Müzesi gibi görülmeye değer yerlere ev sahipliği yapan semt, Bogota şehir gezisi için ideal bir başlangıç noktası olabilir!

Eşsiz bir şehir gezisine hazır olun…

Bogota’nın renkli sokaklarını keşfedin!

 

Güney Amerika’nın turistik cazibesi Bogota’nın renkli sokak sanatlarında, yerel lezzetlerinde, canlı müzik eşliğindeki kafe ve restoranlarında Kolombiya kültürünü keşfedebilirsiniz. Kolombiya’nın en önemli ekonomik, politik, yönetim, sanayi, sanatsal, spor, turistik ve kültür merkezi Bogota, renk zenginliği ve çok kültürlü mimarisi ile turistlerin keşif rotaları arasında yer alıyor.

 

Dünyanın lider havayolu şirketlerinden Air France, renkli sokak sanatları, müzeleri, kültürel lezzetleri ve yerel gelenekleriyle meşhur Kolombiya’nın başkenti Bogota için gezi önerilerini paylaşıyor.

Tarihi sokaklar

Bogota’daki en ilginç semtlerden biri, kentin tarihi merkezi olan La Candelaria. En popüler müzelere ve ilgi çekici yerlere sahip semtte eski ile yeniyi, modern ile tarihi harmanlanmış bir şekilde görebilirsiniz. Kolombiya’nın en büyük altın müzesi Museo del Oro ve etkileyici bir Kolombiya sanatı koleksiyonu Botero Müzesi gibi görülmeye değer yerlere ev sahipliği yapan semt, Bogota şehir gezisi için ideal bir başlangıç noktası olabilir!



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2TCJOt4
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder