28 Mart 2019 Perşembe

Etiyopya Havayolları 2 Nisan’da İstanbul uçuşlarına başlıyor Etiyopya Havayolları 2 Nisan’da İstanbul uçuşlarına başlıyor   Afrika’nın en büyük havayolu şirketi, SKYTRAX tarafından 4 yıldızla ödüllendirilen Etiyopya Havayolları, 2 Nisan 2019 tarihinden itibaren haftada 3 uçuş ile Addis Ababa – İstanbul seferlerine başlıyor. Avrupa’nın en büyük şehri ve Türkiye’nin tarihi, endüstriyel ve finansal merkezi olan İstanbul’a yapılacak seferlerin tarifesi aşağıdaki gibi olacaktır:   Uçuş No Uçuş günleri Kalkış Havalimanı Kalkış saati Varış Havalimanı Varış Saati Uçak filosu ET  0720 Ptsi, Çarş, Cuma   ADD 23:05 IST 4:35 ET  B738 ET  0721 Çarş,Cuma, Pzr IST 1:10 ADD 6:40 ET  B738   Etiyopya Havayolları Grup CEO’su Tewolde GabreMariam, başlayacak seferlerle ilgili olarak “Avrupa’nın en büyük şehri olan İstanbul’u, bağlantı merkezimiz Addis Ababa üzerinden Afrika’da 60’dan fazla nokta ile buluşturacak bu uçuşları başlatmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye, hızlı büyüyen ekonomisi ve stratejik konumundan dolayı sınırsız bağlantı imkanları sunan avantajları ile yatırımcılar için cazip olup iki kıta arasında iş bağlantıları açısından büyük fırsatlar sunuyor.” Bu uçuşlarla 2025 Vizyonu’muzda öngördüğümüz büyüme ve başarı hedefine doğru bir adım daha yaklaşırken, Afrika’yı dünyanın geri kalan kısmına daha yakınlaştırmak için yeni destinasyonlarla uçuş ağımızı geliştirmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.   Etiyopya Havayolları İstanbul 3. Havalimanı’na uçmaktan büyük heyecan duyuyor ve İstanbul’u dünyanın en büyük bağlantı noktalarından biri haline getirecek yeni havalimanının Avrupa ve Afrika kıtaları arasındaki ekonomik, sosyal ve kültürel ilişkileri geliştirmek için büyük fırsatlar sunacağına inanıyor.   Etiyopya Havayolları, ortalama yaşı 5 yılın altında olan genç uçak filosu ile şu anda 5 kıtada 119 noktaya uçuş gerçekleştiriyor. Etiyopya Havayolları’nın Avrupa’daki 19. destinasyonu olan İstanbul’a başlatılacak operasyon, havayolunun Avrupa’ya gerçekleştirdiği haftalık uçuş sayısını da 57’e çıkaracak.   Etiyopya Havayolları Hakkında Etiyopya Havayolları, Afrika’nın en hızlı büyüyen havayolu şirketi. 70 yıldan fazla bir süredir hizmet veren havayolu, operasyonel başarısı ve üst kalite servisi ile Afrika kıtasının en öne çıkan havayollarından biri haline geldi.Afrika kıtasının yolcu taşıma ve uçak kargo trafiğinde en büyük paya sahip olan Etiyopya Havayolları, genç ve modern uçak filosu ile şu anda 5 kıtada 119 destinasyona uçuş gerçekleştiriyor. Etiyopya Havayolları birçok ödül kazanmış ve son 7 yılda ortalamada %25 büyüme kaydetmiştir.

Etiyopya Havayolları 2 Nisan’da İstanbul uçuşlarına başlıyor

 

Afrika’nın en büyük havayolu şirketi, SKYTRAX tarafından 4 yıldızla ödüllendirilen Etiyopya Havayolları, 2 Nisan 2019 tarihinden itibaren haftada 3 uçuş ile Addis Ababa – İstanbul seferlerine başlıyor.

Avrupa’nın en büyük şehri ve Türkiye’nin tarihi, endüstriyel ve finansal merkezi olan İstanbul’a yapılacak seferlerin tarifesi aşağıdaki gibi olacaktır:

 

Uçuş No Uçuş günleri Kalkış Havalimanı Kalkış saati Varış Havalimanı Varış Saati Uçak filosu
ET  0720 Ptsi, Çarş, Cuma

 

ADD 23:05 IST 4:35 ET  B738
ET  0721 Çarş,Cuma, Pzr IST 1:10 ADD 6:40 ET  B738

 

Etiyopya Havayolları Grup CEO’su Tewolde GabreMariam, başlayacak seferlerle ilgili olarak

“Avrupa’nın en büyük şehri olan İstanbul’u, bağlantı merkezimiz Addis Ababa üzerinden Afrika’da 60’dan fazla nokta ile buluşturacak bu uçuşları başlatmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye, hızlı büyüyen ekonomisi ve stratejik konumundan dolayı sınırsız bağlantı imkanları sunan avantajları ile yatırımcılar için cazip olup iki kıta arasında iş bağlantıları açısından büyük fırsatlar sunuyor.”

Bu uçuşlarla 2025 Vizyonu’muzda öngördüğümüz büyüme ve başarı hedefine doğru bir adım daha yaklaşırken, Afrika’yı dünyanın geri kalan kısmına daha yakınlaştırmak için yeni destinasyonlarla uçuş ağımızı geliştirmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Etiyopya Havayolları İstanbul 3. Havalimanı’na uçmaktan büyük heyecan duyuyor ve İstanbul’u dünyanın en büyük bağlantı noktalarından biri haline getirecek yeni havalimanının Avrupa ve Afrika kıtaları arasındaki ekonomik, sosyal ve kültürel ilişkileri geliştirmek için büyük fırsatlar sunacağına inanıyor.

 

Etiyopya Havayolları, ortalama yaşı 5 yılın altında olan genç uçak filosu ile şu anda 5 kıtada 119 noktaya uçuş gerçekleştiriyor. Etiyopya Havayolları’nın Avrupa’daki 19. destinasyonu olan İstanbul’a başlatılacak operasyon, havayolunun Avrupa’ya gerçekleştirdiği haftalık uçuş sayısını da 57’e çıkaracak.

 

Etiyopya Havayolları Hakkında

Etiyopya Havayolları, Afrika’nın en hızlı büyüyen havayolu şirketi. 70 yıldan fazla bir süredir hizmet veren havayolu, operasyonel başarısı ve üst kalite servisi ile Afrika kıtasının en öne çıkan havayollarından biri haline geldi.Afrika kıtasının yolcu taşıma ve uçak kargo trafiğinde en büyük paya sahip olan Etiyopya Havayolları, genç ve modern uçak filosu ile şu anda 5 kıtada 119 destinasyona uçuş gerçekleştiriyor.

Etiyopya Havayolları birçok ödül kazanmış ve son 7 yılda ortalamada %25 büyüme kaydetmiştir.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2CE7fry
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder