15 Ocak 2019 Salı

ULS Hava Yolları Kargo en emniyetli havayollarından bir tanesi oldu ULS Hava Yolları, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen ‘SAFA – Yabancı Uçak Emniyet Ramp Değerlendirmesi’nde Avrupa’ya uçan Türk şirketleri arasında emniyet kriterlerine göre en emniyetli havayollarından bir tanesi oldu. Uçuş emniyetinde, en iyi oranın ‘0.00’ kabul edildiği SAFA Veri Tabanı’nda ‘0.00 SAFA oranı’ elde eden havayollarından bir tanesi de ULS Hava Yolları oldu. 14 Ocak 2019 tarihinde Türk Sivil Havacilik Akademisinde en iyi SAFA ortalaması elde eden havayolları ödüllendirildi. Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici tarafından takdim edilen ödülü ULS Hava Yolları  adına  Genel Müdür Hakan Bayramiç aldı. ‘0.00’ SAFA oranı elde eden ULS Hava yolu uçuşlarının %80’ini SAFA bölgesine gerçekleştiriyor. Bu açıdan bakıldığında önemli bir başarı.  

ULS Hava Yolları, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen ‘SAFA – Yabancı Uçak Emniyet Ramp Değerlendirmesi’nde Avrupa’ya uçan Türk şirketleri arasında emniyet kriterlerine göre en emniyetli havayollarından bir tanesi oldu.

Uçuş emniyetinde, en iyi oranın ‘0.00’ kabul edildiği SAFA Veri Tabanı’nda ‘0.00 SAFA oranı’ elde eden havayollarından bir tanesi de ULS Hava Yolları oldu.

14 Ocak 2019 tarihinde Türk Sivil Havacilik Akademisinde en iyi SAFA ortalaması elde eden havayolları ödüllendirildi.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici tarafından takdim edilen ödülü ULS Hava Yolları  adına  Genel Müdür Hakan Bayramiç aldı.

‘0.00’ SAFA oranı elde eden ULS Hava yolu uçuşlarının %80’ini SAFA bölgesine gerçekleştiriyor. Bu açıdan bakıldığında önemli bir başarı.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://bit.ly/2APIHuP
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder