25 Ocak 2019 Cuma

DHMİ Havacılık Akademisi’nde Amatör Denizcilik Eğitimi Cumhuriyetimizin 100 üncü kuruluş yılı olan 2023’e kadar bir milyon vatandaşımıza denizcilik kültürünü aşılamak, denizci millet, denizci ülke hedefine ulaşmak, insanımızın yüzünü denizlere çevirerek ufkun ötesini görmelerini sağlamak üzere Bakanlığımız tarafından “Amatör denizcilik temel eğitim programı” başlatıldı. Bu çerçevede Genel Müdürlük Personelimiz için planlanan eğitim programı, DHMİ Havacılık Akademisi’nde gerçekleştiriliyor. İlk aşaması 22-29 Ocak 2019 tarihleri arasında dört grup halinde gerçekleştirilecek eğitime Esenboğa Havalimanı Başmüdürlüğü ve Hava Trafik Kontrol Merkezi Başmüdürlüğünden 161 personelimiz katılıyor. Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Cem Erdem tarafından verilen eğitimi başarıyla tamamlayanlara “Amatör Denizci Belgesi” verilecek. Akademide, Genel Müdürlük binasında görev yapan  personele de eğitim verilecek.​ Kaynak:www.dhmi.gov.tr

Cumhuriyetimizin 100 üncü kuruluş yılı olan 2023’e kadar bir milyon vatandaşımıza denizcilik kültürünü aşılamak, denizci millet, denizci ülke hedefine ulaşmak, insanımızın yüzünü denizlere çevirerek ufkun ötesini görmelerini sağlamak üzere Bakanlığımız tarafından “Amatör denizcilik temel eğitim programı” başlatıldı.
Bu çerçevede Genel Müdürlük Personelimiz için planlanan eğitim programı, DHMİ Havacılık Akademisi’nde gerçekleştiriliyor.
İlk aşaması 22-29 Ocak 2019 tarihleri arasında dört grup halinde gerçekleştirilecek eğitime Esenboğa Havalimanı Başmüdürlüğü ve Hava Trafik Kontrol Merkezi Başmüdürlüğünden 161 personelimiz katılıyor.
Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Cem Erdem tarafından verilen eğitimi başarıyla tamamlayanlara “Amatör Denizci Belgesi” verilecek.
Akademide, Genel Müdürlük binasında görev yapan  personele de eğitim verilecek.​
Kaynak:www.dhmi.gov.tr


from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://bit.ly/2RKYZzD
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder