27 Nisan 2019 Cumartesi

Salam Air Türkiye’de Hangi Şehirlere Uçacak? Umman’ın önde gelen Low-Cost havayolu şirketi Salam Air, İstanbul ve Trabzon’a direkt uçuşlara başlıyor. Ortadoğu’nun en hızlı büyüyen Low-Cost havayolu şirketlerinden biri olan Salam Air, Temmuz ayının başından itibaren İstanbul ve Trabzon’a uçmaya başlayacak. Şirketin Muscat-İstanbul seferleri 3 Temmuz’da başlayacak ve haftanın iki günü karşılıklı olarak devam edecek. Trabzon’a yapılacak direkt seferler ise 1 Temmuz itibariyle başlayıp, haftada iki gün karşılıklı gerçekleşecek. Trabzon uçuşlarını sezonluk olarak planlayan Salam Air, 6 Eylül itibariyle bu uçuşları sonlandıracak. Salam Air’in Türkiye temsilciliğini, Oman Air’in Türkiye’ye uçmasında önemli katkıları olan Katera Grup yapıyor. Discover amazing destinations this summer with SalamAir! We are happy to introduce services to #Istanbul and #trabzon two times a week Starting next July! Book your seat with #SalamAir now!https://t.co/eXdsEbcCos 24272222 pic.twitter.com/DztiGdWPeV — SalamAir (@SalamAir) April 18, 2019  

Umman’ın önde gelen Low-Cost havayolu şirketi Salam Air, İstanbul ve Trabzon’a direkt uçuşlara başlıyor.

Ortadoğu’nun en hızlı büyüyen Low-Cost havayolu şirketlerinden biri olan Salam Air, Temmuz ayının başından itibaren İstanbul ve Trabzon’a uçmaya başlayacak. Şirketin Muscat-İstanbul seferleri 3 Temmuz’da başlayacak ve haftanın iki günü karşılıklı olarak devam edecek.

Trabzon’a yapılacak direkt seferler ise 1 Temmuz itibariyle başlayıp, haftada iki gün karşılıklı gerçekleşecek. Trabzon uçuşlarını sezonluk olarak planlayan Salam Air, 6 Eylül itibariyle bu uçuşları sonlandıracak.

Salam Air’in Türkiye temsilciliğini, Oman Air’in Türkiye’ye uçmasında önemli katkıları olan Katera Grup yapıyor.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://bit.ly/2UHJNzL
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder