19 Nisan 2019 Cuma

İŞTE DÜNYANIN EN TEMİZ HAVAYOLLARI! İŞTE DÜNYANIN EN TEMİZ HAVAYOLLARI! İngiltere merkezli havacılık araştırma şirketi Skytrax’in raporuna göre, Japon All Nippon Airways (ANA) dünyanın en temiz havayolu şirketi olurken en temiz uçak kabini sıralamasında onu Tayvan havayolu EVA Air ve Güney Kore’den Asiana Airlines izledi. Hong Kong’lu Cathay Pacific Airtlines altıncı, Hainan Airlines dokuzuncu sırayı aldı. İlk 10 arasında yer bulan diğer şirketler de Singapore Airlines, Japan Airlines, Qatar Airways, Swiss International Airways ve Lufthansa. Skytrax, yolculardan uçak kabin temizliği standartlarını ve kalitesini, koltuk yüzeyi, masalar, halılar, kabin panelleri ve tuvaletleri değerlendirerek belirlemelerini istedi. Afrika’nın en temiz havayolu South African Airways, Avustralya & Pasifik’te en temiz kabin Air New Zeland, Çin’de Hainan, Avrupa’da Swiss, Kuzey Amerika’da Air Canada, Güney Amerikada Azul, Ortadoğu’da en temiz havayolu ise Qatar Airways oldu. Hiç bir Amerikan havayolunun listede olmaması da diğer bir dikkat çekici unsur oldu. Türk Hava Yolları ise 29. sırada yer alarak, dünyanın en temiz 30 havayolu şirketinden biri olmayı başardı. Skytrax Dünyanın En Temiz Havayolları Sıralaması 2018 1-ANA All Nippon Airways 2-EVA Air 3-Asiana Airlines 4-Singapore Airlines 5-Japan Airlines 6-Cathay Pacific Airways 7-Qatar Airways 8-Swiss International Air Lines 9-Hainan Airlines 10-Lufthansa 11-Korean Air 12-Cathay Dragon 13-Austrian Airlines 14-China Airlines 15-Thai Airways 16-Garuda Indonesia 17-China Southern Airlines 18-Bangkok Airways 19-Emirates 20-Air New Zealand 21-Ebbed Airways 22-Qantas Airways 23-Hong Kong Airlines 24-KLM Royal Dutch Airlines 25-Finnair 26-Oman Air 27-Virgin Australia 28-Air France 29-Turkish Airlines 30-Philippine Airlines İçerik:.asione.com & worldairlineawards.com

İŞTE DÜNYANIN EN TEMİZ HAVAYOLLARI!

İngiltere merkezli havacılık araştırma şirketi Skytrax’in raporuna göre, Japon All Nippon Airways (ANA) dünyanın en temiz havayolu şirketi olurken en temiz uçak kabini sıralamasında onu Tayvan havayolu EVA Air ve Güney Kore’den Asiana Airlines izledi. Hong Kong’lu Cathay Pacific Airtlines altıncı, Hainan Airlines dokuzuncu sırayı aldı. İlk 10 arasında yer bulan diğer şirketler de Singapore Airlines, Japan Airlines, Qatar Airways, Swiss International Airways ve Lufthansa.

Skytrax, yolculardan uçak kabin temizliği standartlarını ve kalitesini, koltuk yüzeyi, masalar, halılar, kabin panelleri ve tuvaletleri değerlendirerek belirlemelerini istedi.

Afrika’nın en temiz havayolu South African Airways, Avustralya & Pasifik’te en temiz kabin Air New Zeland, Çin’de Hainan, Avrupa’da Swiss, Kuzey Amerika’da Air Canada, Güney Amerikada Azul, Ortadoğu’da en temiz havayolu ise Qatar Airways oldu. Hiç bir Amerikan havayolunun listede olmaması da diğer bir dikkat çekici unsur oldu.

Türk Hava Yolları ise 29. sırada yer alarak, dünyanın en temiz 30 havayolu şirketinden biri olmayı başardı.

Skytrax Dünyanın En Temiz Havayolları Sıralaması 2018

1-ANA All Nippon Airways
2-EVA Air
3-Asiana Airlines
4-Singapore Airlines
5-Japan Airlines
6-Cathay Pacific Airways
7-Qatar Airways
8-Swiss International Air Lines
9-Hainan Airlines
10-Lufthansa
11-Korean Air
12-Cathay Dragon
13-Austrian Airlines
14-China Airlines
15-Thai Airways
16-Garuda Indonesia
17-China Southern Airlines
18-Bangkok Airways
19-Emirates
20-Air New Zealand
21-Ebbed Airways
22-Qantas Airways
23-Hong Kong Airlines
24-KLM Royal Dutch Airlines
25-Finnair
26-Oman Air
27-Virgin Australia
28-Air France
29-Turkish Airlines
30-Philippine Airlines
İçerik:.asione.com & worldairlineawards.com


from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://bit.ly/2Dn7CXY
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder