30 Haziran 2019 Pazar

Mehmet İlker Aycı yeniden THY Yönetim Kurulu Başkanı Türk Hava Yolları’nın Olağan Genel Kurulu, şirketin Yeşilköy’de bulunan Genel Müdürlük binasında gerçekleştirildi. Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet İlker Aycı, yapılan oylama sonucunda THY’nin mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İlker Aycı, yapılan oylama sonucu yeniden göreve getirildi. Genel Kurulun sonucu Türk Hava Yolları tarafından akşam saatlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformuna(KAP) yapılan açıklamayla duyuruldu.   Ortaklığımız’ın bugün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan karar uyarınca Yönetim Kurulu aşağıdaki üyelerden oluşmaktadır. Yönetim Kurulu Başkanı: Sn. Mehmet İlker Aycı Yönetim Kurulu Başkan Vekili: Sn. Mecit Eş Yönetim Kurulu Üyeleri: Sn. Bilal EKŞİ Sn. Mehmet Muzaffer AKPINAR Sn. Ogün ŞANLIER Sn. Orhan BİRDAL Sn. Fatmanur ALTUN Sn. Mithat Görkem AKSOY Sn. Salim Arda ERMUT

Türk Hava Yolları’nın Olağan Genel Kurulu, şirketin Yeşilköy’de bulunan Genel Müdürlük binasında gerçekleştirildi. Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet İlker Aycı, yapılan oylama sonucunda THY’nin mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İlker Aycı, yapılan oylama sonucu yeniden göreve getirildi. Genel Kurulun sonucu Türk Hava Yolları tarafından akşam saatlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformuna(KAP) yapılan açıklamayla duyuruldu.

 

Ortaklığımız’ın bugün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan karar uyarınca Yönetim Kurulu aşağıdaki üyelerden oluşmaktadır.

Yönetim Kurulu Başkanı: Sn. Mehmet İlker Aycı

Yönetim Kurulu Başkan Vekili: Sn. Mecit Eş

Yönetim Kurulu Üyeleri:

Sn. Bilal EKŞİ

Sn. Mehmet Muzaffer AKPINAR

Sn. Ogün ŞANLIER

Sn. Orhan BİRDAL

Sn. Fatmanur ALTUN

Sn. Mithat Görkem AKSOY

Sn. Salim Arda ERMUT



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2RMZZjx
via IFTTT

29 Haziran 2019 Cumartesi

İstanbul Havalimanı, 42 aylık serüvenini kitaba taşıdı: “Hayaldi, Gerçek Oldu”


via Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2ZXkAVg

İstanbul Havalimanı, 42 aylık serüvenini kitaba taşıdı: “Hayaldi, Gerçek Oldu” İGA, Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan İstanbul Havalimanı’nın 42 ay gibi kısa bir sürede yapılış hikâyesini derinlemesine ele alan “Hayaldi Gerçek Oldu” kitabını yayınladı. Uzun süren ve titizlikle yapılan çalışmalar sonunda hazırlanan kitabın, havacılık sektörü adına kaynak olarak kullanılması hedefleniyor. Türkiye’yi havacılıkta zirveye taşıyan İstanbul Havalimanı’nın prestij kitabı “Hayaldi Gerçek Oldu” ismiyle okuyucu ile buluştu. İstanbul Havalimanı’nın geçmişten günümüze tüm süreçlerinin hikâyesinin anlatıldığı kitapta, bu sürece yakından tanıklık etmiş ve yön vermiş kişilerin anlatımlarına da yer veriliyor. İstanbul Havalimanı’nın inşaat sürecindeki her detayların tek tek kaleme alındığı kitapta, tüm engellere karşı koyan, Zafer Anıtı’nın yapımında var gücüyle çalışan mimarlardan mühendislere işçilerden emekçilere kadar birçok kişinin katkıları da sayfalardaki yerini alıyor. İGA’dan havacılık sektörüne armağan… İstanbul Havalimanı’nın tüm süreçlerinin anlatıldığı kitapta, İstanbul’un tarihi, havalimanının ihale süreçleri, çevre ve sürdürülebilirlik çalışmaları, inşaat alanında yaşanan ilkler, teknolojik alt yapı, havalimanının özel sistemleri ve en önemlisi inşaat süresinin perde arkasındaki gelişmeleri anlatıyor. İGA’nın havacılık sektörüne armağanı olan kitap, İstanbul Havalimanı’nın ilerleyen dönemde havacılık sektörüne sunacağı ekonomik, kültürel ve sosyal kalkınmayla da yenilikçi, sürdürülebilir ve bütüncül bir sisteme ön ayak olacak, örnek model teşkil edecek nitelikte olduğunu da aktarıyor. “Hayaldi Gerçek Oldu” kitabı, e-kitap olarak okuyucuların karşısına çıkıyor Okuyucular prestij kitaba internet üzerinden ulaşabilecek. e-kitap olarak https://www.igairport.com/hayaldi-gercek-oldu-e-kitap adresinden okunabilen kitap, hem İngilizce hem de Türkçe diliyle okuyucuların karşısına çıkıyor. Kitap, inşaat süreci boyunca çekilen etkili fotoğraf kareleriyle de göz dolduruyor. Araştırma ve metin sürecinin gazeteci-yazar Faruk Şüyün’un editörlüğünde kaleme alınan Hayaldi Gerçek Oldu kitabı için yoğun bir mesai harcandı. İstanbul Havalimanı’nın yapım sürecinde görev alan bir çok yönetici, mühendis ve mimarın katkılarıyla hayata geçen kitap, okuyucuları uzun bir yolculuğa çıkarıyor. Binlerce yıldır bu topraklarda yaşamış insanların İstanbul’a değer katmak için uğraş verdiği düşünüldüğünde, İstanbul Havalimanı’nı gerçeğe dönüştüren hikayenin anlatıldığı bu kitap, binlerce kişinin emeğine, azmine ışık tutuyor.

İGA, Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan İstanbul Havalimanı’nın 42 ay gibi kısa bir sürede yapılış hikâyesini derinlemesine ele alan “Hayaldi Gerçek Oldu” kitabını yayınladı. Uzun süren ve titizlikle yapılan çalışmalar sonunda hazırlanan kitabın, havacılık sektörü adına kaynak olarak kullanılması hedefleniyor.

Türkiye’yi havacılıkta zirveye taşıyan İstanbul Havalimanı’nın prestij kitabı “Hayaldi Gerçek Oldu” ismiyle okuyucu ile buluştu. İstanbul Havalimanı’nın geçmişten günümüze tüm süreçlerinin hikâyesinin anlatıldığı kitapta, bu sürece yakından tanıklık etmiş ve yön vermiş kişilerin anlatımlarına da yer veriliyor. İstanbul Havalimanı’nın inşaat sürecindeki her detayların tek tek kaleme alındığı kitapta, tüm engellere karşı koyan, Zafer Anıtı’nın yapımında var gücüyle çalışan mimarlardan mühendislere işçilerden emekçilere kadar birçok kişinin katkıları da sayfalardaki yerini alıyor.

İGA’dan havacılık sektörüne armağan…

İstanbul Havalimanı’nın tüm süreçlerinin anlatıldığı kitapta, İstanbul’un tarihi, havalimanının ihale süreçleri, çevre ve sürdürülebilirlik çalışmaları, inşaat alanında yaşanan ilkler, teknolojik alt yapı, havalimanının özel sistemleri ve en önemlisi inşaat süresinin perde arkasındaki gelişmeleri anlatıyor. İGA’nın havacılık sektörüne armağanı olan kitap, İstanbul Havalimanı’nın ilerleyen dönemde havacılık sektörüne sunacağı ekonomik, kültürel ve sosyal kalkınmayla da yenilikçi, sürdürülebilir ve bütüncül bir sisteme ön ayak olacak, örnek model teşkil edecek nitelikte olduğunu da aktarıyor.

“Hayaldi Gerçek Oldu” kitabı, e-kitap olarak okuyucuların karşısına çıkıyor

Okuyucular prestij kitaba internet üzerinden ulaşabilecek. e-kitap olarak https://www.igairport.com/hayaldi-gercek-oldu-e-kitap adresinden okunabilen kitap, hem İngilizce hem de Türkçe diliyle okuyucuların karşısına çıkıyor. Kitap, inşaat süreci boyunca çekilen etkili fotoğraf kareleriyle de göz dolduruyor. Araştırma ve metin sürecinin gazeteci-yazar Faruk Şüyün’un editörlüğünde kaleme alınan Hayaldi Gerçek Oldu kitabı için yoğun bir mesai harcandı. İstanbul Havalimanı’nın yapım sürecinde görev alan bir çok yönetici, mühendis ve mimarın katkılarıyla hayata geçen kitap, okuyucuları uzun bir yolculuğa çıkarıyor.

Binlerce yıldır bu topraklarda yaşamış insanların İstanbul’a değer katmak için uğraş verdiği düşünüldüğünde, İstanbul Havalimanı’nı gerçeğe dönüştüren hikayenin anlatıldığı bu kitap, binlerce kişinin emeğine, azmine ışık tutuyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2ZXkAVg
via IFTTT

28 Haziran 2019 Cuma

SABİHA GÖKÇEN’DEN KAZABLANKA’YA UÇUYOR


via Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2xeKRSC

SABİHA GÖKÇEN’DEN KAZABLANKA’YA UÇUYOR Royal Air Maroc, Pegasus ve Air Arabia’dan sonra Sabiha Gökçen’den Fas’ın Kazablanka şehrine uçan üçüncü tarifeli havayolu şirketi olacak. Öte yandan Royal Air Maroc, Qatar Airways’in ardından Sabiha Gökçen’den uçan Oneworld Alliance üyesi ikinci havayolu şirketi olma özelliğine de sahip. Royal Air Maroc’un Kazablanka seferlerine başlaması nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir karşılama töreni düzenlendi. Apronda geleneksel su takı ile karşılanan uçak daha sonra körüğe yanaştı ve uçuş ekibine çiçek takdim edildi. Ardından gerçekleşen kokteylde geleneksel pasta kesimi yapıldı. Pasta kesimine, İstanbul Vali Yardımcısı Necip Çakmak, HEAŞ Genel Müdürü Hasan Naiboğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Nilgün Selvi, İSG Yönetim Kurulu Üyesi Dato Azmi Bin Murad, Havacılık Pazarlama Direktörü Gerald Ong, Operasyon Direktörü Göksu Güney, Fas Başkonsolosu Ifriquine Mohammed, Royal Air Maroc Avrupa Başkan Vekili Abdelhamid Khalil, Türkiye&Yunanistan Bölge Müdürü Batras Hachem’ın yanı sıra İSG üst düzey yöneticileri ve yolcular da katıldı. Pasta kesiminin ardından karşılıklı hediye takdimi yapıldı. Kokteyl öncesinde yolculara lokum ikramı da yapıldı.

Royal Air Maroc, Pegasus ve Air Arabia’dan sonra Sabiha Gökçen’den Fas’ın Kazablanka şehrine uçan üçüncü tarifeli havayolu şirketi olacak. Öte yandan Royal Air Maroc, Qatar Airways’in ardından Sabiha Gökçen’den uçan Oneworld Alliance üyesi ikinci havayolu şirketi olma özelliğine de sahip.

Royal Air Maroc’un Kazablanka seferlerine başlaması nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir karşılama töreni düzenlendi. Apronda geleneksel su takı ile karşılanan uçak daha sonra körüğe yanaştı ve uçuş ekibine çiçek takdim edildi. Ardından gerçekleşen kokteylde geleneksel pasta kesimi yapıldı. Pasta kesimine, İstanbul Vali Yardımcısı Necip Çakmak, HEAŞ Genel Müdürü Hasan Naiboğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Nilgün Selvi, İSG Yönetim Kurulu Üyesi Dato Azmi Bin Murad, Havacılık Pazarlama Direktörü Gerald Ong, Operasyon Direktörü Göksu Güney, Fas Başkonsolosu Ifriquine Mohammed, Royal Air Maroc Avrupa Başkan Vekili Abdelhamid Khalil, Türkiye&Yunanistan Bölge Müdürü Batras Hachem’ın yanı sıra İSG üst düzey yöneticileri ve yolcular da katıldı. Pasta kesiminin ardından karşılıklı hediye takdimi yapıldı. Kokteyl öncesinde yolculara lokum ikramı da yapıldı.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2xeKRSC
via IFTTT

Sıcak havada beslenmeye dikkat! Yaz aylarında nasıl beslenmeli? * Yaz mevsiminin gelmesi ve aşırı sıcakların başlamasıyla birlikte bedende ortaya çıkan su ve mineral kayıpları ile beslenme alışkanlıklarının değişmesi pek çok sağlık sorununa yol açıyor. * Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Özge Yılmaz, su kaybıyla başlayan sorunların çaresinin sağlıklı ve dengeli beslenme olduğuna dikkat çekti, gıda zehirlenmelerine karşı uyarıda bulundu. Yaz aylarında sıcaklıkların artmasıyla bedenlerimizde bir çok değişiklik meydana geliyor. Vücut sıcaklığının normal değerlerde tutulması için terlemeyle birlikte sıvı kaybı nedeniyle sıvı ihtiyacı artıyor. Günlük olarak çeşitli şekillerde vücuttan yaklaşık 10 kupa (2,5 litre) su kaybı olduğuna dikkat çeken Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diyetisyeni Özge Yılmaz, bu kayıpların farklı içeceklerle giderilmesi gerektiğini söylüyor. Diyetisyen Yılmaz, su içilmesinin sıvı kaybının giderilmesi için en iyi seçim olacağını, terleme ile kaybedilen elektrolitlerin yerine gelmesi için ayranın da ikinci tercih olabileceğini söyledi. Böbrek, kalp ve damar fonksiyonları için gerekli olan mineralleri yerine koymak için sebze ve meyve tüketiminin önemine dikkat çeken Yılmaz, bekletilmeden içilirse taze sıkılmış meyvelerin vitamin ve antioksidan özelliklerinden dolayı tüketilebileceğini dile getirdi. Yılmaz, “Meyveler sıkıldığında vitamin kayıpları olacaktır. Bu nedenle aslında meyveleri posasıyla birlikte yemek gerekir” dedi. Yaz ayları: Tehlike çanları… Yaz mevsiminde sıvı gereksinimiyle birlikte yüksek tansiyon, kan şekerinde düşme, ödem gibi sağlık sorunlarının ortaya çıktığına dikkat çeken Yılmaz, sıcak havalarda beslenmeyle ilgili önerilerde bulundu. Şeker hastalığıyla ilgili problemlerin yaz aylarında tansiyonun da yükselmesiyle birlikte çokça görüldüğünü belirten Yılmaz, “Yanlış beslenmeden dolayı, rafine şeker, meyve suları ve tatlıyı fazla tüketmekten dolayı sıkıntılar başlıyor. Bunun önüne geçmek için ara öğünle beslenme, meyveleri tek başına yememek, yanında yağlı proteinli yoğurt, yağlı tohumlu cevizle tüketmek diyabetin önüne geçecektir” dedi. Kan şekeri kontrolü için ne yapmak gerekli? Ani kan şekeri düşmelerini dengelemek için ara öğünlerde kuru meyveler, ayran gibi sağlıklı atıştırmalıklar tüketilebileceğini, tam tahıllı esmek ekmekler tercih edilebileceğini belirten Yılmaz, şekerleme ve tatlılardan ise uzak durulması gerektiğini söyledi. Yılmaz, “Turşu, salamura, cips başta olmak üzere tuz ve tuzlu yemekler tansiyon ve ödem sorunlarına yakalanmamak için yenmemeli. Haftada iki kez kırmızı et, kalan günler balık, tavuk ve hindi eti tercih edilebilir. Etler kızartma yerine ızgara ve buğulama gibi yöntemlerle pişirilmeli. Hamur işi tatlılar yerine dondurma, meyve salataları, sütlü tatlılar tüketilmeli. Sebze kızartması yerine yemeğinin yapılmasını öneriyoruz” dedi. Yaz alerjilerine dikkat! Yaz aylarında dikkat edilmesi gereken konulardan birinin de alerjiler olduğunu belirten Yılmaz, fazla meyve ve sebze tüketiminden dolayı alerjiler oluşabildiğini dile getirdi. Özelliklerde çocuklarda kırmızı meyve ve sebzelere karşı alerjilerin öne çıktığını vurgulayan Yılmaz, “Örneğin en çok çilek, domates, kiraz alerjileri ile karşılaşılıyor. Bunların işlenmiş halleri yendiği zaman böyle bir durum yok. Örneğin domates suyu veya çilek reçeli alerjen değildir ancak taze çilek yendiğinde alerji görülebiliyor. Alerjiyle ilgili testler var ancak kendimizi tanıyarak yani deneme yanılma yöntemiyle nelerin alerji yaptığını da bulabiliriz” dedi. Sıcak havaların neden olabileceği metabolik sonuçlardan biri olan kabızlığın da vücuttan fazla sıvı tüketimiyle oluşabileceğini söyledi. Bunu önlemek için de posalı beslenmek gerektiğini, tabaklarda mutlaka posalı sebze ve meyveler olmasının önemli olduğunu dile getirdi. Gıda zehirlenmeleri en büyük tehlike Sıcakların artmasıyla birlikte en sık görülen şikayetler arasında yer alan gıda zehirlenmelerine de dikkat çeken Yılmaz, “Et, balık, tavuk, pişmiş patates, yumurta, kuru baklagiller ısıyla birlikte çok çabuk bozulabileceği için gıda zehirlenmelerine neden olabilir. Buna dikkat edilmeli. Satın alınan ürünlerin son kullanma tarihlerine de bakılmalıdır. Zehirlenmelerin bulantı, kusma ve ishal gibi belirtileri olur. Tüketilecek sebze ve meyvelerin bol su ile yıkanması, suların çeşitli mikroorganizmalar barındırmadığından emin olunması, mayonez, krema gibi maddeler içeren gıdaların bekletilmeden tüketilmesi önemlidir” dedi.

Yaz aylarında nasıl beslenmeli?

* Yaz mevsiminin gelmesi ve aşırı sıcakların başlamasıyla birlikte bedende ortaya çıkan su ve mineral kayıpları ile beslenme alışkanlıklarının değişmesi pek çok sağlık sorununa yol açıyor.

* Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Özge Yılmaz, su kaybıyla başlayan sorunların çaresinin sağlıklı ve dengeli beslenme olduğuna dikkat çekti, gıda zehirlenmelerine karşı uyarıda bulundu.

Yaz aylarında sıcaklıkların artmasıyla bedenlerimizde bir çok değişiklik meydana geliyor. Vücut sıcaklığının normal değerlerde tutulması için terlemeyle birlikte sıvı kaybı nedeniyle sıvı ihtiyacı artıyor. Günlük olarak çeşitli şekillerde vücuttan yaklaşık 10 kupa (2,5 litre) su kaybı olduğuna dikkat çeken Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diyetisyeni Özge Yılmaz, bu kayıpların farklı içeceklerle giderilmesi gerektiğini söylüyor.

Diyetisyen Yılmaz, su içilmesinin sıvı kaybının giderilmesi için en iyi seçim olacağını, terleme ile kaybedilen elektrolitlerin yerine gelmesi için ayranın da ikinci tercih olabileceğini söyledi. Böbrek, kalp ve damar fonksiyonları için gerekli olan mineralleri yerine koymak için sebze ve meyve tüketiminin önemine dikkat çeken Yılmaz, bekletilmeden içilirse taze sıkılmış meyvelerin vitamin ve antioksidan özelliklerinden dolayı tüketilebileceğini dile getirdi. Yılmaz, “Meyveler sıkıldığında vitamin kayıpları olacaktır. Bu nedenle aslında meyveleri posasıyla birlikte yemek gerekir” dedi.

Yaz ayları: Tehlike çanları…

Yaz mevsiminde sıvı gereksinimiyle birlikte yüksek tansiyon, kan şekerinde düşme, ödem gibi sağlık sorunlarının ortaya çıktığına dikkat çeken Yılmaz, sıcak havalarda beslenmeyle ilgili önerilerde bulundu.

Şeker hastalığıyla ilgili problemlerin yaz aylarında tansiyonun da yükselmesiyle birlikte çokça görüldüğünü belirten Yılmaz, “Yanlış beslenmeden dolayı, rafine şeker, meyve suları ve tatlıyı fazla tüketmekten dolayı sıkıntılar başlıyor. Bunun önüne geçmek için ara öğünle beslenme, meyveleri tek başına yememek, yanında yağlı proteinli yoğurt, yağlı tohumlu cevizle tüketmek diyabetin önüne geçecektir” dedi.

Kan şekeri kontrolü için ne yapmak gerekli?

Ani kan şekeri düşmelerini dengelemek için ara öğünlerde kuru meyveler, ayran gibi sağlıklı atıştırmalıklar tüketilebileceğini, tam tahıllı esmek ekmekler tercih edilebileceğini belirten Yılmaz, şekerleme ve tatlılardan ise uzak durulması gerektiğini söyledi.

Yılmaz, “Turşu, salamura, cips başta olmak üzere tuz ve tuzlu yemekler tansiyon ve ödem sorunlarına yakalanmamak için yenmemeli. Haftada iki kez kırmızı et, kalan günler balık, tavuk ve hindi eti tercih edilebilir. Etler kızartma yerine ızgara ve buğulama gibi yöntemlerle pişirilmeli. Hamur işi tatlılar yerine dondurma, meyve salataları, sütlü tatlılar tüketilmeli. Sebze kızartması yerine yemeğinin yapılmasını öneriyoruz” dedi.

Yaz alerjilerine dikkat!

Yaz aylarında dikkat edilmesi gereken konulardan birinin de alerjiler olduğunu belirten Yılmaz, fazla meyve ve sebze tüketiminden dolayı alerjiler oluşabildiğini dile getirdi. Özelliklerde çocuklarda kırmızı meyve ve sebzelere karşı alerjilerin öne çıktığını vurgulayan Yılmaz, “Örneğin en çok çilek, domates, kiraz alerjileri ile karşılaşılıyor. Bunların işlenmiş halleri yendiği zaman böyle bir durum yok. Örneğin domates suyu veya çilek reçeli alerjen değildir ancak taze çilek yendiğinde alerji görülebiliyor. Alerjiyle ilgili testler var ancak kendimizi tanıyarak yani deneme yanılma yöntemiyle nelerin alerji yaptığını da bulabiliriz” dedi.

Sıcak havaların neden olabileceği metabolik sonuçlardan biri olan kabızlığın da vücuttan fazla sıvı tüketimiyle oluşabileceğini söyledi. Bunu önlemek için de posalı beslenmek gerektiğini, tabaklarda mutlaka posalı sebze ve meyveler olmasının önemli olduğunu dile getirdi.

Gıda zehirlenmeleri en büyük tehlike

Sıcakların artmasıyla birlikte en sık görülen şikayetler arasında yer alan gıda zehirlenmelerine de dikkat çeken Yılmaz, “Et, balık, tavuk, pişmiş patates, yumurta, kuru baklagiller ısıyla birlikte çok çabuk bozulabileceği için gıda zehirlenmelerine neden olabilir. Buna dikkat edilmeli. Satın alınan ürünlerin son kullanma tarihlerine de bakılmalıdır. Zehirlenmelerin bulantı, kusma ve ishal gibi belirtileri olur. Tüketilecek sebze ve meyvelerin bol su ile yıkanması, suların çeşitli mikroorganizmalar barındırmadığından emin olunması, mayonez, krema gibi maddeler içeren gıdaların bekletilmeden tüketilmesi önemlidir” dedi.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2xkewtG
via IFTTT

Sıcak havada beslenmeye dikkat!


via Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2xkewtG