25 Ağustos 2020 Salı

THY İKRAM KONSEPTİNDE DEĞİŞİKLİK Türk Hava Yolları, ikram konseptiğinde yaptığı değişikliği sosyal medya hesaplarında duyurdu. DUYURU Değerli Yolcularımız, Pandemi sürecinde sizlerin ve ekiplerimizin sağlığını maksimum düzeyde korumak ve kabin ekibi-yolcu temasını minimuma indirmek amacıyla mevcut ikram konseptimizde değişiklik gerçekleştirdik. Bu kapsamda, tüm yurt içi uçuşlarımızda ve 2 saate kadar olan yurt dışı uçuşlarımızda ikram servisi gerçekleştirilemeyecektir. Bu uçuşlarımızda, talep eden yolcularımıza su servisi yapılacaktır. 2 saat üzeri olan yurt dışı uçuşlarımızda özel kutu/paket içerisinde ikram servisi yapılmaya devam edecektir. Bilginize sunarız. SAYGILARIMIZLA, TÜRK HAVA YOLLAR! Attention to our passengers; pic.twitter.com/bdeokQtXRB — TK HelpDesk (@TK_HelpDesk) August 25, 2020

Türk Hava Yolları, ikram konseptiğinde yaptığı değişikliği sosyal medya hesaplarında duyurdu.

DUYURU
Değerli Yolcularımız,
Pandemi sürecinde sizlerin ve ekiplerimizin sağlığını maksimum düzeyde korumak ve kabin ekibi-yolcu temasını minimuma indirmek amacıyla mevcut ikram konseptimizde değişiklik gerçekleştirdik.

Bu kapsamda, tüm yurt içi uçuşlarımızda ve 2 saate kadar olan yurt dışı uçuşlarımızda ikram servisi gerçekleştirilemeyecektir. Bu uçuşlarımızda, talep eden yolcularımıza su servisi yapılacaktır. 2 saat üzeri olan yurt dışı uçuşlarımızda özel kutu/paket içerisinde ikram servisi yapılmaya devam edecektir. Bilginize sunarız.
SAYGILARIMIZLA,

TÜRK HAVA YOLLAR!



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3gtjDMb
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder