
havacılık haberleri, havayolu şirketleri ve sivil havacılık ile ilgili meraklarınızı gidermeye, bilgilerinizi güncellemeye davet ediyoruz.
4 Eylül 2019 Çarşamba
Türk Hava Yolları, 2019 yılı hedef ve beklentilerini revize etti

Türk Hava Yolları, 2019 yılı hedef ve beklentilerini revize etti Türk Hava Yolları, 2019 yılı için revize ettiği beklentileri Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı bildirimde açıkladı. Açıklama şöyle; Ortaklığımız Yönetim Kurulunca kabul edilen 2019 yılı revize hedef ve beklentileri aşağıdaki gibidir: Trafik Gelişimi 2019 yılında iç hatlarda 31 milyon; dış hatlarda 45 milyon olmak üzere toplam 76 milyon yolcu taşınması hedeflenmektedir. 2019 yılında %7 civarında artış ile yaklaşık 1,5 milyon ton kargo taşınması hedeflenmektedir. Kapasite artışının %4 civarında olması, yolcu doluluk oranının ise %81-%82 aralığında gerçekleşmesi beklenmektedir. Finansal Gelişim (Konsolide) 2019 yılında toplam akaryakıt tüketiminde %6 civarında artış öngörülmektedir. 2019 yılı hedge dahil ortalama jet yakıtı maliyetinin ton başına 690 USD civarında olması beklenmektedir. Yaklaşık 13,4 Milyar USD tutarında konsolide satış geliri elde edilmesi hedeflenmektedir. Yakıt hariç birim giderlerde %7-%9 arasında artış beklenmektedir. Konsolide EBITDAR marjının %22-%23 arasında olması hedeflenmektedir.
Türk Hava Yolları, 2019 yılı için revize ettiği beklentileri Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı bildirimde açıkladı.
Açıklama şöyle;
Ortaklığımız Yönetim Kurulunca kabul edilen 2019 yılı revize hedef ve beklentileri aşağıdaki gibidir:
Trafik Gelişimi
- 2019 yılında iç hatlarda 31 milyon; dış hatlarda 45 milyon olmak üzere toplam 76 milyon yolcu taşınması hedeflenmektedir.
- 2019 yılında %7 civarında artış ile yaklaşık 1,5 milyon ton kargo taşınması hedeflenmektedir.
- Kapasite artışının %4 civarında olması, yolcu doluluk oranının ise %81-%82 aralığında gerçekleşmesi beklenmektedir.
Finansal Gelişim (Konsolide)
- 2019 yılında toplam akaryakıt tüketiminde %6 civarında artış öngörülmektedir.
- 2019 yılı hedge dahil ortalama jet yakıtı maliyetinin ton başına 690 USD civarında olması beklenmektedir.
- Yaklaşık 13,4 Milyar USD tutarında konsolide satış geliri elde edilmesi hedeflenmektedir.
- Yakıt hariç birim giderlerde %7-%9 arasında artış beklenmektedir.
- Konsolide EBITDAR marjının %22-%23 arasında olması hedeflenmektedir.

from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2zR5426
via IFTTT
3 Eylül 2019 Salı
Pegasus’a İnsan Kaynakları alanında iki yeni ödül! İnsan Kaynakları alanında iki yeni ödül! Brandon Hall tarafından düzenlenen ve dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan “Mükemmeliyet Ödülleri”nde “Yüksek Performans Kültürünün Yaratılması” kategorisinde altın ödül alırken, “Entegre Yetenek Yönetimi Stratejisinin Güçlendirilmesi’nde ise gümüş ödül almaya hak kazandı.
İnsan Kaynakları alanında iki yeni ödül!
Brandon Hall tarafından düzenlenen ve dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan “Mükemmeliyet Ödülleri”nde “Yüksek Performans Kültürünün Yaratılması” kategorisinde altın ödül alırken, “Entegre Yetenek Yönetimi Stratejisinin Güçlendirilmesi’nde ise gümüş ödül almaya hak kazandı.

from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2HLphLc
via IFTTT
Pegasus’a İnsan Kaynakları alanında iki yeni ödül!

Hilal-i Ahmer Koleksiyonu Adnan Menderes Havalimanı’nda Hilal-i Ahmer Koleksiyonu Adnan Menderes Havalimanında Türk Kızılay “Hilal-i Ahmer Koleksiyonu” sergisi, İzmir Adnan Menderes Havalimanı TAV Galeri’de sergileniyor. Türk Kızılay’ın 150. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında farklı disiplinlerden sanatçılar, öğrenciler ve hayalini yansıtmak isteyen kişiler tarafından tasarlanan hilal heykelleri Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar terminalinde yolcularla buluştu. TAV Galeri sergi alanında yer alan heykeller 13 Eylül’e kadar ziyarteçilerini bekliyor. Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen “Türk Kızılay 150. Yıl İletişim Etkinlikleri Projesi” kapsamında oluşturulan koleksiyon, Türk Kızılay’ına yönelik farkındalığın artırılmasını amaçlıyor. TAV Havalimanları, işlettiği havalimanlarındaki sergi alanlarının yanı sıra projeye katılımcı olarak da destek veriyor.
Hilal-i Ahmer Koleksiyonu Adnan Menderes Havalimanında
Türk Kızılay “Hilal-i Ahmer Koleksiyonu” sergisi, İzmir Adnan Menderes Havalimanı TAV Galeri’de sergileniyor.
Türk Kızılay’ın 150. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında farklı disiplinlerden sanatçılar, öğrenciler ve hayalini yansıtmak isteyen kişiler tarafından tasarlanan hilal heykelleri Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar terminalinde yolcularla buluştu.
TAV Galeri sergi alanında yer alan heykeller 13 Eylül’e kadar ziyarteçilerini bekliyor.
Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen “Türk Kızılay 150. Yıl İletişim Etkinlikleri Projesi” kapsamında oluşturulan koleksiyon, Türk Kızılay’ına yönelik farkındalığın artırılmasını amaçlıyor.
TAV Havalimanları, işlettiği havalimanlarındaki sergi alanlarının yanı sıra projeye katılımcı olarak da destek veriyor.

from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2ZRatRu
via IFTTT
Hilal-i Ahmer Koleksiyonu Adnan Menderes Havalimanı’nda

SİNGAPUR HAVA YOLLARI SAĞLIKLI MUTFAĞI UÇUŞLARINA TAŞIDI SİNGAPUR HAVA YOLLARI VE COMO SHAMBHALA’NIN BİRLİKTE GELİŞTİRDİKLERİ SAĞLIKLI MUTFAĞI ARTIK SİNGAPUR HAVA YOLLARI UÇUŞLARINDA 30 Ağustos 2019 tarihinde, Singapur Havayolları (SIA), Singapur merkezli sağlık markası COMO Shambhala ile birlikte Eylül 2019 itibarıyla seçili SIA uçuşlarında özel olarak hazırlanmış sağlıklı yemekler sunacağını duyurdu. Sağlıklı yemekler, müşterilerin sağlık ve seyahat deneyimini iyileştirme amaçlı SIA ve COMO Shambhala ortaklığının bir parçasıdır. Her biri vücudu besleyecek ve seyahatten kaynaklanan yorgunluk gibi stresleri hafifletecek şekilde özenle tasarlanmış sağlıklı ve lezzetli yemeklerden oluşan bir menü müşterilerimizi bekliyor. Kivi, yoğurt, pancar ve çilek gibi antioksidan ve mikrobesin yönünden zengin içeriğiyle bağışıklık sistemini güçlendiren yemekler, müşterilerimizin uzun uçuşlardan sonra bile kendilerini dinç hissetmelerine yardımcı oluyor. Diğer yemekler de, daha konforlu bir seyahat için iyi sindirim ve dolaşımı destekliyor. First Class ve Business Class yolcuları, Singapur’dan kalkan seçili Hong Kong, Frankfurt, Londra, Melbourne, Perth ve Sidney uçuşlarında sağlıklı menünün tadını çıkarabilecek. Yemekler, Singapur kalkışlı tüm güzergahlarda First Class, Business Class ve Premium Economy Class yolcuları için ‘Book the Cook’ üzerinden önceden de sipariş edilebilecektir (Lütfen, First Class ve Business Class yemek menüsü için Ek A’ya, ‘Book the Cook’ menüsü için Ek B’ye bakın). “COMO Shambhala ile yaptığımız ortaklığı duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Sağlık ve besleyici mutfak alanlarındaki ödüllü uzmanlıklar artık uçuş menülerimizde,” diyen Singapur Havayolları Müşteri Deneyiminden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcıs Sayın Yeoh Phee Teik, sözlerine “Artık bu yeni sağlıklı yemeklerin sunulacak olması, yolcularımıza daha hoş ve keyifli uçuş deneyimleri kazandırmak adına ürün ve hizmetlerimizi sürekli iyileştirme sözümüzü tuttuğumuzun bir göstergesi.” COMO Grup Mutfaktan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sayın Daniel Moran da şu sözlerle katkıda bulundu: “Bizim için büyüleyici bir projeydi. Damakta unutulmaz lezzetler bırakmak için COMO Shambhala markasının ruhunu ve yemeğe yaklaşımını yansıtan bir menü tasarladık. Singapur Hava Yolları’nın değerli yolcularının da bu gastronomik mutluluğu yaşayacağından eminiz.” COMO Shambhala ile birlikte geliştirilen yemeklerin menüye dahil edilmesiyle, SIA’nın müşterilerinin konfor ve mutluluğunu iyileştirmeye yönelik sağlıklı sunumlar listesi de genişliyor. SIA, bu yıl Eylül ayından itibaren Seattle şehrine yapılacak direkt uçuşlar dahil olmak üzere, aktarmasız Singapur-ABD uçuşlarında da müşterilerin güzel karşıladığı sağlıklı seçenekler sunmak için ABD merkezli sağlıklı yaşam uzmanı Canyon Ranch ile ortaklığa devam ediyor. SIA’nın COMO Shambhala ile ortaklığı, sağlıklı yemeklerin yanı sıra, yolcuların uçuştan önce, uçuş sırasında ve sonrasında sağlıklı olmayı öğrenip, öğrendiklerini uygulamasına yardımcı olacak şekilde tasarlanan sağlık aktiviteleri de içermektedir. Bunlar, gevşeyip rahatlamak için meditasyon, nefes teknikleri ve uzun süre hareketsiz kalmaya uygun vücut egzersizleri gibi çeşitli aktivitelerdir. Bu aktivitelere, birlikte geliştirilen sağlıklı yemeklerle eşzamanlı olarak 1 Eylül 2019 tarihinden itibaren faaliyete geçirilecek olup, sadece SIA mobil uygulaması üzerinden indirilebilecektir. COMO Shambhala Uçakta Sağlık Menüsü (Eylül 2019 için) Singapur kalkışlı seçili Hong Kong, Frankfurt, Londra, Melbourne, Perth ve Sidney uçuşlarında First Class ve Business Class için geçerlidir.[1] SOĞUK KAHVALTI Tropik Meyveli Bircher Müsli Yulaf ezmesi, doğal yoğurt, kuru üzüm ve yaban mersini ile taze mango, çilek ve kabak çekirdeğinden oluşan kahvaltılık gevrek Antioksidan Yönünden Zengin | Arındırıcı | Sindirime Yardımcı | Yüksek Lif İçerikli SICAK KAHVALTI Baharatlı Karabuğdaylı ve Balkabaklı Pancake Vanilya çekirdeği ve hindistan cevizli yoğurt, kızarmış kabak çekirdeği, akçaağaç şuruplu çilek ve portakal ile birlikte besin değeri yüksek karabuğdaylı ve balkabaklı pancake Sindirime Yardımcı | Bağışıklık Sistemini Güçlendirir | Mikrobesin Yönünden Zengin ÇORBA Tatlı Mısır ve Taze Hindistan Cevizi Çorbası Tatlı mısır, taze hindistan cevizi ve limon otunun közlenmiş kırmızı biberli salsa, kabak çekirdeği ve taze kişniş ile ışıltılı ve kadifemsi birlikteliği Mikrobesin Yönünden Zengin | Sindirime Yardımcı | Rahatlatıcı APERATİF Habeş Tavuğu Salatası Lime lime edilmiş tavuk göğsü buğulama ve çıtır sebzeler ile birlikte kavrulmuş susam, miso ve bal soslu taze otlu lahana salatası Bağışıklık Sistemini Destekler | Sindirime Yardımcı | Mineral Yönünden Zengin ANA YEMEK Hindistan Cevizli Balık Buğulama Domatesli ve hindistan cevizli zengin bir garam masala sos içinde tatlı patates, karnabahar ve yeşil bezelye ile birlikte özenle hazırlanmış balık buğulama Bağışıklık Sistemini Güçlendirir | Mikrobesin Yönünden Zengin | Antioksidan Yönünden Zengin | Rahatlatıcı TATLI Siyah Çikolatalı ve Zencefilli Pasta Limon aromalı yayla muzu ve crème fraiche ile birlikte ince taneli polenta keki, acı-tatlı çikolata ve kristalize zencefilli pasta Vitamin Yönünden Zengin | Mineral Yönünden Zengin SAĞLIKLI İÇECEKLER COMO Shambhala Zencefil Çayı Canlı ve topraksı soğuk sıkım taze pancar, havuç, mayhoş yeşil elma, zerdeçal ve zencefil özütü Dolaşım Sistemini Destekler | Vitamin Yönünden Zengin Book the Cook uygulamasındaki COMO Shambhala Sağlık Menüsü (Eylül 2019 – Şubat 2020) Singapur kalkışlı tüm güzergahlarda First Class, Business Class ve Premium Economy Class yolcuları için önceden sipariş edilebilecektir. First Class Kırmızı Pirinç ve Balık Lapası Doyurucu ve iştah açıcı bir kase kırmızı pilav, balık buğulama, wakame, kale ve miso lapası üzerinde taze zencefil ve kişniş yaprakları Dolaşım Sistemini Destekler | Yüksek Protein İçeriği | Mineral Yönünden Zengin | Rahatlatıcı Yeşil Mercimek, Kabak ve Rikottalı Lazanya Közlenmiş domates ve kırmızı biber sosunda renkli ve canlı kabak, kırmızı biber, ağır ateşte pişmiş yeşil mercimek ve krem rikotta katmanları Mikrobesin Yönünden Zengin | Sindirime Yardımcı | Yüksek Fiber İçerikli | Rahatlatıcı Baharatlı Karabuğdaylı ve Balkabaklı Pancake Vanilya çekirdeği ve hindistan cevizli yoğurt, kızarmış kabak çekirdeği, akçaağaç şuruplu çilek ve portakal ile birlikte besin değeri yüksek karabuğdaylı ve balkabaklı pancake Sindirime Yardımcı | Bağışıklık Sistemini Güçlendirir | Mikrobesin Yönünden Zengin Hindistan Cevizi ve Chia Tohumlu Puding Hatmi çiçeği çayında demlenmiş taze kivi ve çilekle birlikte kremalı hindistan cevizi sütü içinde vanilya aromalı beyaz chia tohumu Vitamin Yönünden Zengin | Sindirime Yardımcı | Yüksek Fiber İçerikli Business Class Kırmızı Pirinç ve Balık Lapası Doyurucu ve iştah açıcı bir kase kırmızı pilav, balık buğulama, wakame, kale ve miso lapası üzerinde taze zencefil ve kişniş yaprakları Dolaşım Sistemini Destekler | Yüksek Protein İçeriği | Mineral Yönünden Zengin | Rahatlatıcı Yeşil Mercimek, Kabak ve Rikottalı Lazanya Közlenmiş domates ve kırmızı biber sosunda renkli ve canlı kabak, kırmızı biber, ağır ateşte pişmiş yeşil mercimek ve krem rikotta katmanları Mikrobesin Yönünden Zengin | Sindirime Yardımcı | Yüksek Fiber İçerikli | Rahatlatıcı Baharatlı Karabuğdaylı ve Balkabaklı Pancake Vanilya çekirdeği ve hindistan cevizli yoğurt, kızarmış kabak çekirdeği, akçaağaç şuruplu çilek ve portakal ile birlikte besin değeri yüksek karabuğdaylı ve balkabaklı pancake Sindirime Yardımcı | Bağışıklık Sistemini Güçlendirir | Mikrobesin Yönünden Zengin Hindistan Cevizi ve Chia Tohumlu Puding Hatmi çiçeği çayında demlenmiş taze çilekle birlikte kremalı hindistan cevizi sütü içinde vanilya aromalı beyaz chia tohumu Vitamin Yönünden Zengin | Sindirime Yardımcı | Yüksek Fiber İçerikli Premium Economy Baharatlı Karabuğdaylı ve Balkabaklı Pancake Vanilya çekirdeği ve hindistan cevizli yoğurt, kızarmış kabak çekirdeği, akçaağaç şuruplu çilek ve portakal ile birlikte besin değeri yüksek karabuğdaylı ve balkabaklı pancake Sindirime Yardımcı | Bağışıklık Sistemini Güçlendirir | Mikrobesin Yönünden Zengin Hindistan Cevizi ve Chia Tohumlu Puding Hatmi çiçeği çayında demlenmiş taze çilekle birlikte kremalı hindistan cevizi sütü içinde vanilya aromalı beyaz chia tohumu Vitamin Yönünden Zengin | Sindirime Yardımcı | Yüksek Fiber İçerikli [1] Menüden seçilen yemekler, farklı uçuşlarda sunulacaktır.
SİNGAPUR HAVA YOLLARI VE COMO SHAMBHALA’NIN BİRLİKTE GELİŞTİRDİKLERİ SAĞLIKLI MUTFAĞI ARTIK SİNGAPUR HAVA YOLLARI UÇUŞLARINDA
30 Ağustos 2019 tarihinde, Singapur Havayolları (SIA), Singapur merkezli sağlık markası COMO Shambhala ile birlikte Eylül 2019 itibarıyla seçili SIA uçuşlarında özel olarak hazırlanmış sağlıklı yemekler sunacağını duyurdu. Sağlıklı yemekler, müşterilerin sağlık ve seyahat deneyimini iyileştirme amaçlı SIA ve COMO Shambhala ortaklığının bir parçasıdır.
Her biri vücudu besleyecek ve seyahatten kaynaklanan yorgunluk gibi stresleri hafifletecek şekilde özenle tasarlanmış sağlıklı ve lezzetli yemeklerden oluşan bir menü müşterilerimizi bekliyor. Kivi, yoğurt, pancar ve çilek gibi antioksidan ve mikrobesin yönünden zengin içeriğiyle bağışıklık sistemini güçlendiren yemekler, müşterilerimizin uzun uçuşlardan sonra bile kendilerini dinç hissetmelerine yardımcı oluyor. Diğer yemekler de, daha konforlu bir seyahat için iyi sindirim ve dolaşımı destekliyor.
First Class ve Business Class yolcuları, Singapur’dan kalkan seçili Hong Kong, Frankfurt, Londra, Melbourne, Perth ve Sidney uçuşlarında sağlıklı menünün tadını çıkarabilecek. Yemekler, Singapur kalkışlı tüm güzergahlarda First Class, Business Class ve Premium Economy Class yolcuları için ‘Book the Cook’ üzerinden önceden de sipariş edilebilecektir (Lütfen, First Class ve Business Class yemek menüsü için Ek A’ya, ‘Book the Cook’ menüsü için Ek B’ye bakın).
“COMO Shambhala ile yaptığımız ortaklığı duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Sağlık ve besleyici mutfak alanlarındaki ödüllü uzmanlıklar artık uçuş menülerimizde,” diyen Singapur Havayolları Müşteri Deneyiminden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcıs Sayın Yeoh Phee Teik, sözlerine
“Artık bu yeni sağlıklı yemeklerin sunulacak olması, yolcularımıza daha hoş ve keyifli uçuş deneyimleri kazandırmak adına ürün ve hizmetlerimizi sürekli iyileştirme sözümüzü tuttuğumuzun bir göstergesi.”
COMO Grup Mutfaktan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sayın Daniel Moran da şu sözlerle katkıda bulundu: “Bizim için büyüleyici bir projeydi. Damakta unutulmaz lezzetler bırakmak için COMO Shambhala markasının ruhunu ve yemeğe yaklaşımını yansıtan bir menü tasarladık. Singapur Hava Yolları’nın değerli yolcularının da bu gastronomik mutluluğu yaşayacağından eminiz.”
COMO Shambhala ile birlikte geliştirilen yemeklerin menüye dahil edilmesiyle, SIA’nın müşterilerinin konfor ve mutluluğunu iyileştirmeye yönelik sağlıklı sunumlar listesi de genişliyor. SIA, bu yıl Eylül ayından itibaren Seattle şehrine yapılacak direkt uçuşlar dahil olmak üzere, aktarmasız Singapur-ABD uçuşlarında da müşterilerin güzel karşıladığı sağlıklı seçenekler sunmak için ABD merkezli sağlıklı yaşam uzmanı Canyon Ranch ile ortaklığa devam ediyor.
SIA’nın COMO Shambhala ile ortaklığı, sağlıklı yemeklerin yanı sıra, yolcuların uçuştan önce, uçuş sırasında ve sonrasında sağlıklı olmayı öğrenip, öğrendiklerini uygulamasına yardımcı olacak şekilde tasarlanan sağlık aktiviteleri de içermektedir. Bunlar, gevşeyip rahatlamak için meditasyon, nefes teknikleri ve uzun süre hareketsiz kalmaya uygun vücut egzersizleri gibi çeşitli aktivitelerdir. Bu aktivitelere, birlikte geliştirilen sağlıklı yemeklerle eşzamanlı olarak 1 Eylül 2019 tarihinden itibaren faaliyete geçirilecek olup, sadece SIA mobil uygulaması üzerinden indirilebilecektir.
COMO Shambhala Uçakta Sağlık Menüsü (Eylül 2019 için)
Singapur kalkışlı seçili Hong Kong, Frankfurt, Londra, Melbourne, Perth ve Sidney uçuşlarında First Class ve Business Class için geçerlidir.[1]
SOĞUK KAHVALTI
Tropik Meyveli Bircher Müsli
Yulaf ezmesi, doğal yoğurt, kuru üzüm ve yaban mersini ile taze mango, çilek ve kabak çekirdeğinden oluşan kahvaltılık gevrek
Antioksidan Yönünden Zengin | Arındırıcı | Sindirime Yardımcı | Yüksek Lif İçerikli
SICAK KAHVALTI
Baharatlı Karabuğdaylı ve Balkabaklı Pancake
Vanilya çekirdeği ve hindistan cevizli yoğurt, kızarmış kabak çekirdeği, akçaağaç şuruplu çilek ve portakal ile birlikte besin değeri yüksek karabuğdaylı ve balkabaklı pancake
Sindirime Yardımcı | Bağışıklık Sistemini Güçlendirir | Mikrobesin Yönünden Zengin
ÇORBA
Tatlı Mısır ve Taze Hindistan Cevizi Çorbası
Tatlı mısır, taze hindistan cevizi ve limon otunun közlenmiş kırmızı biberli salsa, kabak çekirdeği ve taze kişniş ile ışıltılı ve kadifemsi birlikteliği
Mikrobesin Yönünden Zengin | Sindirime Yardımcı | Rahatlatıcı
APERATİF
Habeş Tavuğu Salatası
Lime lime edilmiş tavuk göğsü buğulama ve çıtır sebzeler ile birlikte kavrulmuş susam, miso ve bal soslu taze otlu lahana salatası
Bağışıklık Sistemini Destekler | Sindirime Yardımcı | Mineral Yönünden Zengin
ANA YEMEK
Hindistan Cevizli Balık Buğulama
Domatesli ve hindistan cevizli zengin bir garam masala sos içinde tatlı patates, karnabahar ve yeşil bezelye ile birlikte özenle hazırlanmış balık buğulama
Bağışıklık Sistemini Güçlendirir | Mikrobesin Yönünden Zengin | Antioksidan Yönünden Zengin | Rahatlatıcı
TATLI
Siyah Çikolatalı ve Zencefilli Pasta
Limon aromalı yayla muzu ve crème fraiche ile birlikte ince taneli polenta keki, acı-tatlı çikolata ve kristalize zencefilli pasta
Vitamin Yönünden Zengin | Mineral Yönünden Zengin
SAĞLIKLI İÇECEKLER
COMO Shambhala Zencefil Çayı
Canlı ve topraksı soğuk sıkım taze pancar, havuç, mayhoş yeşil elma, zerdeçal ve zencefil özütü
Dolaşım Sistemini Destekler | Vitamin Yönünden Zengin
Book the Cook uygulamasındaki COMO Shambhala Sağlık Menüsü (Eylül 2019 – Şubat 2020)
Singapur kalkışlı tüm güzergahlarda First Class, Business Class ve Premium Economy Class yolcuları için önceden sipariş edilebilecektir.
First Class
Kırmızı Pirinç ve Balık Lapası
Doyurucu ve iştah açıcı bir kase kırmızı pilav, balık buğulama, wakame, kale ve miso lapası üzerinde taze zencefil ve kişniş yaprakları
Dolaşım Sistemini Destekler | Yüksek Protein İçeriği | Mineral Yönünden Zengin | Rahatlatıcı
Yeşil Mercimek, Kabak ve Rikottalı Lazanya
Közlenmiş domates ve kırmızı biber sosunda renkli ve canlı kabak, kırmızı biber, ağır ateşte pişmiş yeşil mercimek ve krem rikotta katmanları
Mikrobesin Yönünden Zengin | Sindirime Yardımcı | Yüksek Fiber İçerikli | Rahatlatıcı
Baharatlı Karabuğdaylı ve Balkabaklı Pancake
Vanilya çekirdeği ve hindistan cevizli yoğurt, kızarmış kabak çekirdeği, akçaağaç şuruplu çilek ve portakal ile birlikte besin değeri yüksek karabuğdaylı ve balkabaklı pancake
Sindirime Yardımcı | Bağışıklık Sistemini Güçlendirir | Mikrobesin Yönünden Zengin
Hindistan Cevizi ve Chia Tohumlu Puding
Hatmi çiçeği çayında demlenmiş taze kivi ve çilekle birlikte kremalı hindistan cevizi sütü içinde vanilya aromalı beyaz chia tohumu
Vitamin Yönünden Zengin | Sindirime Yardımcı | Yüksek Fiber İçerikli
Business Class
Kırmızı Pirinç ve Balık Lapası
Doyurucu ve iştah açıcı bir kase kırmızı pilav, balık buğulama, wakame, kale ve miso lapası üzerinde taze zencefil ve kişniş yaprakları
Dolaşım Sistemini Destekler | Yüksek Protein İçeriği | Mineral Yönünden Zengin | Rahatlatıcı
Yeşil Mercimek, Kabak ve Rikottalı Lazanya
Közlenmiş domates ve kırmızı biber sosunda renkli ve canlı kabak, kırmızı biber, ağır ateşte pişmiş yeşil mercimek ve krem rikotta katmanları
Mikrobesin Yönünden Zengin | Sindirime Yardımcı | Yüksek Fiber İçerikli | Rahatlatıcı
Baharatlı Karabuğdaylı ve Balkabaklı Pancake
Vanilya çekirdeği ve hindistan cevizli yoğurt, kızarmış kabak çekirdeği, akçaağaç şuruplu çilek ve portakal ile birlikte besin değeri yüksek karabuğdaylı ve balkabaklı pancake
Sindirime Yardımcı | Bağışıklık Sistemini Güçlendirir | Mikrobesin Yönünden Zengin
Hindistan Cevizi ve Chia Tohumlu Puding
Hatmi çiçeği çayında demlenmiş taze çilekle birlikte kremalı hindistan cevizi sütü içinde vanilya aromalı beyaz chia tohumu
Vitamin Yönünden Zengin | Sindirime Yardımcı | Yüksek Fiber İçerikli
Premium Economy
Baharatlı Karabuğdaylı ve Balkabaklı Pancake
Vanilya çekirdeği ve hindistan cevizli yoğurt, kızarmış kabak çekirdeği, akçaağaç şuruplu çilek ve portakal ile birlikte besin değeri yüksek karabuğdaylı ve balkabaklı pancake
Sindirime Yardımcı | Bağışıklık Sistemini Güçlendirir | Mikrobesin Yönünden Zengin
Hindistan Cevizi ve Chia Tohumlu Puding
Hatmi çiçeği çayında demlenmiş taze çilekle birlikte kremalı hindistan cevizi sütü içinde vanilya aromalı beyaz chia tohumu
Vitamin Yönünden Zengin | Sindirime Yardımcı | Yüksek Fiber İçerikli
[1] Menüden seçilen yemekler, farklı uçuşlarda sunulacaktır.

from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2HIUTB4
via IFTTT