29 Eylül 2020 Salı

SİNGAPUR HAVAYOLLARI A380 RESTORAN UÇAK AÇIYOR Singapore Airlines Ekim ayında Airbus A380-800‘lerinden birini restorana dönüştürecek. “Restaurant A380 @Changi” olarak adlandırılan benzersiz pop-up deneyimi, ayrıca “özel erişim alanlarına nadir sahne arkası görünümleri” de içerecek . Uçakta, “yolcular” hangi kabin sınıfında oturacaklarını seçebilirler (muhtemelen değişen fiyatlar için). Lobster Thermidor ve Satay gibi özel SQ yemeklerinin yanı sıra ünlü şef Shermay Lee’den yerel Peranakan yemekleri servis edilecek. Singapore Airlines CEO’su Goh Choon Phong, A380 deneyiminin müşteri önerilerinden ve isteklerinden kaynaklandığını söyledi. Haberin detayı için TIKLA Singapore Airlines will convert one of its Airbus A380-800s into a restaurant in October. Dubbed “Restaurant A380 @Changi” Signature SQ dishes such as Lobster Thermidor and Satay will be served.https://t.co/Wmb3McQPge — Sam Chui (@SamChuiPhotos) September 29, 2020 The post SİNGAPUR HAVAYOLLARI A380 RESTORAN UÇAK AÇIYOR first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

Singapore Airlines Ekim ayında Airbus A380-800‘lerinden birini restorana dönüştürecek. “Restaurant A380 @Changi” olarak adlandırılan benzersiz pop-up deneyimi, ayrıca “özel erişim alanlarına nadir sahne arkası görünümleri” de içerecek .

Uçakta, “yolcular” hangi kabin sınıfında oturacaklarını seçebilirler (muhtemelen değişen fiyatlar için). Lobster Thermidor ve Satay gibi özel SQ yemeklerinin yanı sıra ünlü şef Shermay Lee’den yerel Peranakan yemekleri servis edilecek.

Singapore Airlines CEO’su Goh Choon Phong, A380 deneyiminin müşteri önerilerinden ve isteklerinden kaynaklandığını söyledi.

Haberin detayı için TIKLA

The post SİNGAPUR HAVAYOLLARI A380 RESTORAN UÇAK AÇIYOR first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/34bqZjl
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder