25 Eylül 2020 Cuma

Havalimanı çalışanlarına HES kodu alma zorunluluğu geldi Havalimanı çalışanlarına HES kodu alma zorunluluğu geldi Valiligimizden alınan ilgide kayıtlı yazı ile koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallannın yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere/kurallara uyulmasının büyük önem taşıdığı belirtilerek belirlenen alanlara girişlerde HES Kodu Uygulaması kullanımı zorunlu hale getirilmiş. Bu kapsamda havalimanımızda çalışan tüm personelin HES Kodu alması gerekmekte olup HES kodu bulunmayan tüm personel ivedi olarak HES kodunu temin etmek zorundadır. Aynca Istanbul Havalimanı Kart Operasyon Sistemi üzerinden yapılan tüm kart ve geçici giriş izni başvurularında da HES Kodu zorunlu hale getirilmiş olup HES Kodu sisteme girilmeyen hiçbir başvuru kabul edilmeyecek. Yukarda beliritilen hususlarla ilgili tüm kurum ve kuruluşların gerekli tedbirleri alması ve herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi hususunda, Gereğini rica ederim. The post Havalimanı çalışanlarına HES kodu alma zorunluluğu geldi first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

Havalimanı çalışanlarına HES kodu alma zorunluluğu geldi

Valiligimizden alınan ilgide kayıtlı yazı ile koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallannın yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere/kurallara uyulmasının büyük önem taşıdığı belirtilerek belirlenen alanlara girişlerde HES Kodu Uygulaması kullanımı zorunlu hale getirilmiş.


Bu kapsamda havalimanımızda çalışan tüm personelin HES Kodu alması gerekmekte olup HES kodu bulunmayan tüm personel ivedi olarak HES kodunu temin etmek zorundadır.


Aynca Istanbul Havalimanı Kart Operasyon Sistemi üzerinden yapılan tüm kart ve geçici giriş izni başvurularında da HES Kodu zorunlu hale getirilmiş olup HES Kodu sisteme girilmeyen hiçbir başvuru kabul edilmeyecek.


Yukarda beliritilen hususlarla ilgili tüm kurum ve kuruluşların gerekli tedbirleri alması ve herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi hususunda,
Gereğini rica ederim.

The post Havalimanı çalışanlarına HES kodu alma zorunluluğu geldi first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/333znBS
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder