30 Eylül 2020 Çarşamba

AtlasGlobal Havayolları çalışanlarının haklarını alma mücadelesi ararlıksız devam ediyor A.Z.A.P. (AtlasZedeler Adalet Platformu) Yönetim Kurulu’nun yayınladığı basın bültenini paylaşıyoruz. Bizler AtlasGlobal Havayolları çalışanları olarak, on aydan fazla süren haklarımızı alma mücadelemize hiç azmimizi kaybetmeden devam ediyoruz. Bir önceki buluşmamızda mücadelemizin şiddetini artıracağımızı söyledik. Yalnız bizi değil, ailelerimizi de üzmeye ve eziyet etmeye devam eden Murat ERSOY ailesinin de acılarımızı duymak isteyeceğini düşünerek, 01 Ekim 2020 günü saat 13:00’de, Murat Ersoy ve ailesinin ikamet ettiği İstinye Kadir Has Villaları Poligon Mh. Tepe Üstü Sk. Pk:34460 Sarıyer adresinde, geçirdiğimiz süreci ve Ersoy ailesine yaşadıklarımızı anlatmak, bir sonraki süreçte direniş alanımızı belirlemek amacıyla toplanıyoruz ve siz değerli basın mensupları ile elde ettiğimiz bilgileri paylaşmak istiyoruz.   Son yılların en ilginç iflas davasını takip etmenizi tavsiye ederiz. Hak ve adalete inanan basın mensuplarının katılması en büyük dileğimizdir. A.Z.A.P. (AtlasZedeler Adalet Platformu) Yönetim Kurulu  The post AtlasGlobal Havayolları çalışanlarının haklarını alma mücadelesi ararlıksız devam ediyor first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

A.Z.A.P. (AtlasZedeler Adalet Platformu) Yönetim Kurulu’nun yayınladığı basın bültenini paylaşıyoruz.


Bizler AtlasGlobal Havayolları çalışanları olarak, on aydan fazla süren haklarımızı alma mücadelemize hiç azmimizi kaybetmeden devam ediyoruz.

Bir önceki buluşmamızda mücadelemizin şiddetini artıracağımızı söyledik. Yalnız bizi değil, ailelerimizi de üzmeye ve eziyet etmeye devam eden Murat ERSOY ailesinin de acılarımızı duymak isteyeceğini düşünerek, 01 Ekim 2020 günü saat 13:00’de, Murat Ersoy ve ailesinin ikamet ettiği İstinye Kadir Has Villaları Poligon Mh. Tepe Üstü Sk. Pk:34460 Sarıyer adresinde, geçirdiğimiz süreci ve Ersoy ailesine yaşadıklarımızı anlatmak, bir sonraki süreçte direniş alanımızı belirlemek amacıyla toplanıyoruz ve siz değerli basın mensupları ile elde ettiğimiz bilgileri paylaşmak istiyoruz.  

Son yılların en ilginç iflas davasını takip etmenizi tavsiye ederiz.

Hak ve adalete inanan basın mensuplarının katılması en büyük dileğimizdir.

A.Z.A.P. (AtlasZedeler Adalet Platformu) Yönetim Kurulu 


The post AtlasGlobal Havayolları çalışanlarının haklarını alma mücadelesi ararlıksız devam ediyor first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/30jaCjF
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder