29 Eylül 2020 Salı

Avrupa’da 3.sırada. Bayrak taşıyıcılar arasında ise 1.sırada Kovid salgını tüm dünyada devam ediyor. Kovid salgınından dolayı tüm havayolları maalesef çok düşük kapasitede operasyon yapıyorlar. THY , sefer sayısı büyüklüğü olarak (Eurocontrol verilerine göre) Avrupa‘da 3.sırada. Bayrak taşıyıcılar arasında ise 1.sırada. Hava Kargo sektöründe büyüyor. Kovid salgını tüm dünyada devam ediyor. Kovid salgınından dolayı tüm havayolları maalesef çok düşük kapasitede operasyon yapıyorlar. THY , sefer sayısı büyüklüğü olarak (Eurocontrol verilerine göre) Avrupa'da 3.sırada. Bayrak taşıyıcılar arasında ise 1.sırada. https://t.co/3Xd5vzVfC8 pic.twitter.com/ipMYNCLAdQ — Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) September 28, 2020 The post Avrupa'da 3.sırada. Bayrak taşıyıcılar arasında ise 1.sırada first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

Kovid salgını tüm dünyada devam ediyor.

Kovid salgınından dolayı tüm havayolları maalesef çok düşük kapasitede operasyon yapıyorlar.

THY , sefer sayısı büyüklüğü olarak (Eurocontrol verilerine göre) Avrupa‘da 3.sırada. Bayrak taşıyıcılar arasında ise 1.sırada.

Hava Kargo sektöründe büyüyor.

Resim

The post Avrupa'da 3.sırada. Bayrak taşıyıcılar arasında ise 1.sırada first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3cMZKzp
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder