25 Eylül 2020 Cuma

Göbeklitepe balonla havadan da gezilebilecek ‘Tarihin sıfır noktası‘ Göbeklitepe balonla havadan da gezilebilecek UNESCO Dünya Mirası Listesi‘nde yer alan Şanlıurfa‘daki Göbeklitepe, kısa süre sonra başlayacak sıcak hava balonu turlarıyla havadan seyredilebilecek. Kapadokya ve Pamukkale’nin yanısıra ülkemizde balon uçuşu yapılabilecek diğer bölgeler: Frig (Afyon), Ihlara (Aksaray), Soğanlı (Kayseri), Dara (Mardin), Göbeklitepe(Urfa), Ahlat (Bitlis), (Gordion)Polatlı, Samsun, Eskişehir 'Tarihin sıfır noktası' Göbeklitepe balonla havadan da gezilebilecek https://t.co/5yuHWAE1G4 — Sivil Havacılık GM (@SHGM) September 24, 2020 The post Göbeklitepe balonla havadan da gezilebilecek first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

Tarihin sıfır noktasıGöbeklitepe balonla havadan da gezilebilecek

UNESCO Dünya Mirası Listesi‘nde yer alan Şanlıurfa‘daki Göbeklitepe, kısa süre sonra başlayacak sıcak hava balonu turlarıyla havadan seyredilebilecek.

Kapadokya ve Pamukkale’nin yanısıra ülkemizde balon uçuşu yapılabilecek diğer bölgeler: Frig (Afyon), Ihlara (Aksaray), Soğanlı (Kayseri), Dara (Mardin), Göbeklitepe(Urfa), Ahlat (Bitlis), (Gordion)Polatlı, Samsun, Eskişehir

The post Göbeklitepe balonla havadan da gezilebilecek first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3cGXh9T
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder