26 Eylül 2020 Cumartesi

KKTC karantina şartları değiştirildi KKTC’de Bakanlar Kurulu karantina ve PCR testi ücretleri konusunda karar değişikliğine gitti. KKTC’de Bakanlar Kurulu’nun aldığı yeni kararla KKTC vatandaşı, çalışma, oturma izinli öğrenci olarak ikamet edenler karantina ve PCR test ücretlerinin KKTC hükümeti tarafından karşılanmasına karar verirken turist olarak gelecek olanlar ise ücrete tabi olacağını duyurdu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) korona virüs vakalarının artması nedeni ile Türkiye ve İngiltere dahil, B grubu ülkelerden gelecek herkesin 7 Eylül itibariyle 7 gün süreyle karantinada kalması şartı getirilmiş ve karantina ücretlerinin de gelecek kişiler tarafından karşılanması şart koşulmuştu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu, karantina ve PCR testi ücretleri konusunda karar değişikliğine gitti. Bakanlar Kurulu’nun aldığı yeni kararla KKTC vatandaşı, çalışma, oturma izinli öğrenci olarak ikamet edenler karantina ve PCR test ücretlerinin KKTC hükümeti tarafından karşılanmasına karar verirken turist olarak gelecek olanlar ise ücrete tabi olacağını duyurdu. The post KKTC karantina şartları değiştirildi first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

KKTC’de Bakanlar Kurulu karantina ve PCR testi ücretleri konusunda karar değişikliğine gitti.

KKTC’de Bakanlar Kurulu’nun aldığı yeni kararla KKTC vatandaşı, çalışma, oturma izinli öğrenci olarak ikamet edenler karantina ve PCR test ücretlerinin KKTC hükümeti tarafından karşılanmasına karar verirken turist olarak gelecek olanlar ise ücrete tabi olacağını duyurdu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) korona virüs vakalarının artması nedeni ile Türkiye ve İngiltere dahil, B grubu ülkelerden gelecek herkesin 7 Eylül itibariyle 7 gün süreyle karantinada kalması şartı getirilmiş ve karantina ücretlerinin de gelecek kişiler tarafından karşılanması şart koşulmuştu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu, karantina ve PCR testi ücretleri konusunda karar değişikliğine gitti.

Bakanlar Kurulu’nun aldığı yeni kararla KKTC vatandaşı, çalışma, oturma izinli öğrenci olarak ikamet edenler karantina ve PCR test ücretlerinin KKTC hükümeti tarafından karşılanmasına karar verirken turist olarak gelecek olanlar ise ücrete tabi olacağını duyurdu.

The post KKTC karantina şartları değiştirildi first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/309XwVw
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder