28 Eylül 2020 Pazartesi

Flightradar24 Siber Saldırı Altında Flightradar24 iki gün içinde üçüncü kez saldırı altında. Flightradar24’ten yapılan açıklama Mühendislerimiz saldırıyı olabildiğince çabuk azaltmak için çalışıyorlar ve yakında uçuşları takip etmeyi umuyoruz. Sabrınız için teşekkür eder ve rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Sistemlerimize yapılan saldırıyı hafifletme çabalarımıza devam ediyoruz ve Flightradar24’ü tüm kullanıcılar için tekrar çevrimiçi hale getirmek için gayretle çalışıyoruz. Devam eden sabrınız için teşekkür ederiz. We are continuing our efforts to mitigate the attack on our systems and are working diligently to bring Flightradar24 back online for all users. We thank you for your continued patience. — Flightradar24 (@flightradar24) September 28, 2020 The post Flightradar24 Siber Saldırı Altında first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

Flightradar24 iki gün içinde üçüncü kez saldırı altında.

Flightradar24’ten yapılan açıklama

Mühendislerimiz saldırıyı olabildiğince çabuk azaltmak için çalışıyorlar ve yakında uçuşları takip etmeyi umuyoruz. Sabrınız için teşekkür eder ve rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Sistemlerimize yapılan saldırıyı hafifletme çabalarımıza devam ediyoruz ve Flightradar24’ü tüm kullanıcılar için tekrar çevrimiçi hale getirmek için gayretle çalışıyoruz.

Devam eden sabrınız için teşekkür ederiz.

The post Flightradar24 Siber Saldırı Altında first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/338k8aW
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder