26 Eylül 2020 Cumartesi

Hava Trafiği Nasıl Çalışır? FAA güvenle gökyüzünde her saat boyunca ortalama hareketli üzerinde 5.000 uçaklar tutar. Bu nasıl mümkün olabilir? Uzmanlarımızdan dinleyin. Bu bölümde, yapboz parçalarının bir kros uçuşunda – kalkıştan seyir irtifasına ve aşağı inişe kadar – nasıl birbirine uyduğunu ve pilotlar ve havaalanı personeli ile birlikte 14.000’den fazla hava trafik kontrolöründen oluşan bir orkestranın nasıl yaratıldığını öğreneceksiniz. Hava durumu, askeri bölge ve yoğun trafik alanları gibi çeşitli kısıtlamalarla karşı karşıya kalırken, ülke genelinde güvenli ve verimli bir şekilde hareket eden bir uçuş senfonisi. Ayrıca , bu karmaşık dansta kullanmak üzere kontrolörler ve pilotlar için binlerce kritik FAA ekipmanını ayarlanmış durumda tutan havayolu taşımacılığı uzmanlarının, Tech Ops personelimizin kritik rolünü de duyacaksınız  The post Hava Trafiği Nasıl Çalışır? first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

FAA güvenle gökyüzünde her saat boyunca ortalama hareketli üzerinde 5.000 uçaklar tutar. Bu nasıl mümkün olabilir? Uzmanlarımızdan dinleyin.

Bu bölümde, yapboz parçalarının bir kros uçuşunda – kalkıştan seyir irtifasına ve aşağı inişe kadar – nasıl birbirine uyduğunu ve pilotlar ve havaalanı personeli ile birlikte 14.000’den fazla hava trafik kontrolöründen oluşan bir orkestranın nasıl yaratıldığını öğreneceksiniz. Hava durumu, askeri bölge ve yoğun trafik alanları gibi çeşitli kısıtlamalarla karşı karşıya kalırken, ülke genelinde güvenli ve verimli bir şekilde hareket eden bir uçuş senfonisi. Ayrıca , bu karmaşık dansta kullanmak üzere kontrolörler ve pilotlar için binlerce kritik FAA ekipmanını ayarlanmış durumda tutan havayolu taşımacılığı uzmanlarının, Tech Ops personelimizin kritik rolünü de duyacaksınız 

The post Hava Trafiği Nasıl Çalışır? first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/334dnHp
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder