30 Eylül 2020 Çarşamba

Atlasglobal çalışanları ziyaretlerini erteledi Atlas mağdurlarının bugünkü açıklamalarından sonra bir kaç Atlasglobal çalışanının ödemelerinin yapılması üzerine yarınki ziyaret ertelendi. Kalan ödemelerin 2 Ekim 2020 tarihinde yapılmadığı takdirde 3 Ekim 2020 Cumartesi günü Atlasglobal çalışanları hak arayışlarına kaldıkları yerden devam edecekler. Platformdan yapılan açıklama aşağıdadır. PATRON MURAT ERSOY’A ZİYARETİMİZİ ERTELEDİK Evine gideceğimizi söylediğimiz için arkadaşlarımızın bir kısmının parasını yatırdı. Sana 2 Ekim Cuma akşam 20:00’e kadar mühlet veriyoruz @AliMuratErsoy pic.twitter.com/H0CFGWxl7T — A.Z.A.P Atlas Zedeler Adalet Platformu (@Atlasmagdurlari) September 30, 2020 The post Atlasglobal çalışanları ziyaretlerini erteledi first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

Atlas mağdurlarının bugünkü açıklamalarından sonra bir kaç Atlasglobal çalışanının ödemelerinin yapılması üzerine yarınki ziyaret ertelendi.

Kalan ödemelerin 2 Ekim 2020 tarihinde yapılmadığı takdirde 3 Ekim 2020 Cumartesi günü Atlasglobal çalışanları hak arayışlarına kaldıkları yerden devam edecekler.

Platformdan yapılan açıklama aşağıdadır.

Resim

The post Atlasglobal çalışanları ziyaretlerini erteledi first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3n7EzwT
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder