30 Ağustos 2020 Pazar

Türk Hava Yolları 30 Ağustos Zafer Bayramı VİDEOSU Türk Hava Yolları 30 Ağustos Zafer Bayramını sosyal medya üzerinden yayınladığı bir video ile kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz açıklaması yapıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Mustafa Kemal’in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’u anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmî ve ulusal bir bayram. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.#30AğustosZaferBayramı'mız kutlu olsun! pic.twitter.com/21ZULL2t1O — Türk Hava Yolları (@TK_TR) August 28, 2020

Türk Hava Yolları 30 Ağustos Zafer Bayramını sosyal medya üzerinden yayınladığı bir video ile kutladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz açıklaması yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı

Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Mustafa Kemal’in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’u anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmî ve ulusal bir bayram.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3jv8jkK
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder