30 Ağustos 2020 Pazar

Tel Aviv ve Abu Dabi arasında tarihi uçuş için geri sayım başladı İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki ilişkilerin normalleşmesini sağlamak için yarın Tel Aviv ve Abu Dabi arasında tarihi bir uçuş gerçekleşecek. İsrail ile BAE arasında ilk direkt uçuşlar yarın gerçekleşecek. İsrailli hava yolu şirketi El Al, son hazırlıklarını tamamlıyor. El Al’ın Boeing 737’si, gövdenin ön yüzünde İbranice, İngilizce ve Arapça olarak – barış – yazan özel bir yazı yer aldı. Yarınki tarihi uçuşun yerel saatle 10:30 gibi gerçekleşmesi bekleniyor. LY971 ve LY972 sefer sayıları olacak ABD’li bir yetkili, Trump’ın kıdemli danışmanı Jared Kushner’ın ve Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O’Brien’ın da bulunacağı bildirildi. 31 Ağustos günü saat 10.30’da (0730 GMT) kalkan El Al uçuşunda ABD yetkilileri arasında olacağını söyledi. אל על עושה היסטוריה נוספת… החברה תבצע את הטיסה הראשונה מישראל לאבו דאבי, איחוד האמירויות. מחר בבוקר ימריאו אנשי המשלחת הישראלית והאמריקנית מנתב"ג לאבו דאבי לשיחות לקידום הסכם השלום והנורמליזציה בין ישראל לאיחוד האמירויות. pic.twitter.com/GBIbTWNbxf — EL AL אל על (@EL_AL_ISRAEL) August 30, 2020 Vol historique demain entre Tel Aviv & Abu Dhabi afin de sceller la normalisation des relations entre Israël et les Emirats Arabes Unis. Le Boeing 737 d’El Al a reçu une décoration spéciale avec le mot – paix – en hébreu, anglais & arabe à lavant du fuselage. pic.twitter.com/rD7QRAGPK0 — air plus news (@airplusnews) August 30, 2020 PEACE سلام שלום – La compagnie israélienne El Al Airlines a ajouté le mot "PAIX" en 3 langues sur l'avion qui va effectuer demain le premier vol (LY971) direct historique entre Israël (#TelAviv) et les Émirats arabes unis (#AbuDhabi). #AbrahamAccords @AmichaiStein1 pic.twitter.com/kLuIQFgP5R — Geoffrey Henriot (@HenriotGeoffrey) August 30, 2020

İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki ilişkilerin normalleşmesini sağlamak için yarın Tel Aviv ve Abu Dabi arasında tarihi bir uçuş gerçekleşecek.

İsrail ile BAE arasında ilk direkt uçuşlar yarın gerçekleşecek. İsrailli hava yolu şirketi El Al, son hazırlıklarını tamamlıyor.

El Al’ın Boeing 737’si, gövdenin ön yüzünde İbranice, İngilizce ve Arapça olarak – barış – yazan özel bir yazı yer aldı.

Yarınki tarihi uçuşun yerel saatle 10:30 gibi gerçekleşmesi bekleniyor. LY971 ve LY972 sefer sayıları olacak

ABD’li bir yetkili, Trump’ın kıdemli danışmanı Jared Kushner’ın ve Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O’Brien’ın da bulunacağı bildirildi. 31 Ağustos günü saat 10.30’da (0730 GMT) kalkan El Al uçuşunda ABD yetkilileri arasında olacağını söyledi.

Resim
Resim
Resim


from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3lsuz0p
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder