29 Ağustos 2020 Cumartesi

Hava-İş Sendika Aidat Duyurusu Hava-İş Sendikası üyeleri için yaptığı açıklamada Ağustos ayında maaşlardan aidat kesintisinin yapılmayacağını duyurdu. Alınan karara ilişkin sendikadan yapılan açıklamada şöyle denildi: Hava-İş Sendika Yönetim Kurulu olarak; 2020 yılı Ağustos ayında tahakkuk edecek olan maaşlardan, aidat kesintisi yapılmaması yönünde karar alınmış olup ilgili yazı işverene gönderilmiştir. Yaşanan bu olağanüstü dönemi;  Hava-İş ailesi olarak siz değerli üyelerimiz ile birlikte sağlıklı bir şekilde atlatarak, omuz omuza vereceğimiz nice güzel günlere ulaşmak dileğiyle. Hava-İş Sendikası Yönetim Kurulu Değerli Üyelerimiz, Hava-İş Sendika Yönetim Kurulu olarak; 2020 yılı Ağustos ayında tahakkuk edecek olan maaşlardan, aidat kesintisi yapılmaması yönünde karar alınmış olup ilgili yazı… Yazının Devamı için Linke Tıklayınız.https://t.co/IQWEfnaZ4z@ak_tatlibal pic.twitter.com/OAIP2k60my — Hava İş Sendikası (@Havaisorgtr) August 29, 2020

Hava-İş Sendikası üyeleri için yaptığı açıklamada Ağustos ayında maaşlardan aidat kesintisinin yapılmayacağını duyurdu.

Alınan karara ilişkin sendikadan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Hava-İş Sendika Yönetim Kurulu olarak;

2020 yılı Ağustos ayında tahakkuk edecek olan maaşlardan, aidat kesintisi yapılmaması yönünde karar alınmış olup ilgili yazı işverene gönderilmiştir.

Yaşanan bu olağanüstü dönemi;  Hava-İş ailesi olarak siz değerli üyelerimiz ile birlikte sağlıklı bir şekilde atlatarak, omuz omuza vereceğimiz nice güzel günlere ulaşmak dileğiyle.

Hava-İş Sendikası Yönetim Kurulu



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/31GT1TT
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder