26 Ağustos 2020 Çarşamba

Pakistan Havayolları Türkiye Uçuşları Başlayacak mı? THY Pakistan Havayolları ile Codeshare anlaşmasını genişletiyor. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi sosyal medya üzerinden Pakistan Havayolları ile mevcut Codeshare anlaşmasını genişletmek üzere Pakistan Büyükelçisi Sayın Muhammed Syrus Sajjad ve ekibi ile bir araya geldiklerini duyurdu. Pakistan Havayolları Türkiye GSA FLY Service CEO’su Gökhan Sarıgöl yaptığı paylaşımda; Pakistan Havayolları’nın İstanbul Havalimanı’na günlük uçuşlarının yakında başlayabileceğini duyurdu. Uçuşların B777 tipi uçaklarla gerçekleştirilmesi planlanıyor. İşte Bilal Ekşi’nin sosyal medya üzerinden yapmış olduğu o paylaşım; Pakistan Havayolları ile mevcut Codeshare anlaşmasını genişletmek üzere çalışıyoruz. Bu vesile ile Pakistan Büyükelçisi Sayın Muhammed Syrus Sajjad ve ekibi ile bir araya geldik. #ZindabadPakistan pic.twitter.com/kMmQT7sIZy — Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) August 26, 2020

THY Pakistan Havayolları ile Codeshare anlaşmasını genişletiyor. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi sosyal medya üzerinden Pakistan Havayolları ile mevcut Codeshare anlaşmasını genişletmek üzere Pakistan Büyükelçisi Sayın Muhammed Syrus Sajjad ve ekibi ile bir araya geldiklerini duyurdu.

Pakistan Havayolları Türkiye GSA FLY Service CEO’su Gökhan Sarıgöl yaptığı paylaşımda; Pakistan Havayolları’nın İstanbul Havalimanı’na günlük uçuşlarının yakında başlayabileceğini duyurdu. Uçuşların B777 tipi uçaklarla gerçekleştirilmesi planlanıyor.

İşte Bilal Ekşi’nin sosyal medya üzerinden yapmış olduğu o paylaşım;

Resim


from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3hxccER
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder