26 Ağustos 2020 Çarşamba

Atlasglobal Çalışanlarının Mücadelesi Sonuç Verdi Atlasglobal Havayollları’nın sahibi Murat Ersoy ile personel alacaklarının ödenmesi konusunda bir anlaşmaya varıldığı bildirildi. Atlasglobal Havayolları 14 Şubat tarihinde operasyonlarını durdurarak iflas başvurusunda bulunmuş, ardından filodaki tüm uçaklar kiralanan şirketlere iade edilmişti. Kasım 2019’dan bu yana içeride kalan maaşlarıyla beraber kıdem tazminatlarını da alamayan AtlasGlobal çalışanlarının oluşturduğu A.Z.A.P Atlas Zedeler Adalet Platformu’ndan yapılan açıklama şöyle: Murat Ersoy tüm personeli ile toplanarak ödeme protokolü konusunda anlaşma sağladı, 31 ağustos tarihine kadar ödeme yapacağını taahhüt etti. Ödeme yapılmaması durumunda mücadelemiz devam edecek, fiziki eylemlerimiz ve sosyal medyadaki eylemlerimiz şiddetini artırarak sürecektir. Murat Ersoy tüm personeli ile toplanarak ödeme protokolü konusunda anlaşma sağladı, 31 ağustos tarihine kadar ödeme yapacağını taahhüt etti. Ödeme yapılmaması durumunda mücadelemiz devam edecek, fiziki eylemlerimiz ve sosyal medyadaki eylemlerimiz şiddetini artırarak sürecektir. — A.Z.A.P Atlas Zedeler Adalet Platformu (@Atlasmagdurlari) August 25, 2020 @Atlasmagdurlari BAŞARDI, ne olursa olsun bu bir başarıdır pic.twitter.com/0r7qNjrawH — AirportIST (@AirportIST) August 26, 2020

Atlasglobal Havayollları’nın sahibi Murat Ersoy ile personel alacaklarının ödenmesi konusunda bir anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Atlasglobal Havayolları 14 Şubat tarihinde operasyonlarını durdurarak iflas başvurusunda bulunmuş, ardından filodaki tüm uçaklar kiralanan şirketlere iade edilmişti.

Kasım 2019’dan bu yana içeride kalan maaşlarıyla beraber kıdem tazminatlarını da alamayan AtlasGlobal çalışanlarının oluşturduğu A.Z.A.P Atlas Zedeler Adalet Platformu’ndan yapılan açıklama şöyle:

Murat Ersoy tüm personeli ile toplanarak ödeme protokolü konusunda anlaşma sağladı, 31 ağustos tarihine kadar ödeme yapacağını taahhüt etti. Ödeme yapılmaması durumunda mücadelemiz devam edecek, fiziki eylemlerimiz ve sosyal medyadaki eylemlerimiz şiddetini artırarak sürecektir.

Resim


from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3jmiuaT
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder