10 Kasım 2020 Salı

Kartal Özçakır’ın Vefatı Havacılık Camiasını Yasa Boğdu Özellikle yer hizmetleri çalışanları tarafından çok iyi tanınan, sevilen, güler yüzlü ve babacanlığıyla bilinen Kartal Özçakır bugün vefat etti. Havacılıkta AOG temsil gözetim firmasındayken tanıştığım, Havaş Yer Hizmetleri şirketinde birlikte çalıştığım, Havaş’ta çok iyi bir yönetecilik dönemi sonrası TGS’ye geçen, Genel Müdür yardımcılığı yapan ve TGS’nin bu noktaya gelmesinde çok önemli katkıları olan kardeşim, arkadaşım Kartal Özçakır‘ı kaybettik. Kısa bir süre önce hastalanan ve yoğun bakıma alınan Kartal Özçakır’ın herkes iyileşeceğini umuyor ve dua ediyordu. Hayatına bir çok güzel anı ve insan sığdıran Kartal Özçakır’a Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, Allah sevdiklerine, sevenlerine ve geride kalanlara sabırlar versin. Işıklar içinde uyu arkadaşım erken oldu çok üzdün bizi. Seni hep gülerken hatırlayacağız. The post Kartal Özçakır'ın Vefatı Havacılık Camiasını Yasa Boğdu first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

Özellikle yer hizmetleri çalışanları tarafından çok iyi tanınan, sevilen, güler yüzlü ve babacanlığıyla bilinen Kartal Özçakır bugün vefat etti.

Havacılıkta AOG temsil gözetim firmasındayken tanıştığım, Havaş Yer Hizmetleri şirketinde birlikte çalıştığım, Havaş’ta çok iyi bir yönetecilik dönemi sonrası TGS’ye geçen, Genel Müdür yardımcılığı yapan ve TGS’nin bu noktaya gelmesinde çok önemli katkıları olan kardeşim, arkadaşım Kartal Özçakır‘ı kaybettik.

Kısa bir süre önce hastalanan ve yoğun bakıma alınan Kartal Özçakır’ın herkes iyileşeceğini umuyor ve dua ediyordu.

Hayatına bir çok güzel anı ve insan sığdıran Kartal Özçakır’a Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, Allah sevdiklerine, sevenlerine ve geride kalanlara sabırlar versin.

Işıklar içinde uyu arkadaşım erken oldu çok üzdün bizi. Seni hep gülerken hatırlayacağız.

The post Kartal Özçakır'ın Vefatı Havacılık Camiasını Yasa Boğdu first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2GO4TM9
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder