7 Kasım 2020 Cumartesi

Hava Kargo Camiasının Beyefendi ismi Arto Sarkisyan Vefat Etti KLM Hollanda Kraliyet Havayolları’nda 30 yılı aşkın hizmet vermiş olan, Türk Hava Kargo Camiasının Beyefendi ismi Arto Sarkisyan Bey ne yazık ki vefat etmiştir. Tüm sevenlerini ve mesai arkadaşlarını derin bir üzüntüye boğan bu vefat, aslında yaşayan bir tarihin de aramızdan ayrılışıdır. Cenazesi bugün Balıklı Ermeni Mezarlığı’nda defnedildi. Kendisine Allah’tan rahmet diler, ailesine, sevenlerine ve tüm Hava Kargo Camiasına baş sağlığı dileriz. The post Hava Kargo Camiasının Beyefendi ismi Arto Sarkisyan Vefat Etti first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

KLM Hollanda Kraliyet Havayolları’nda 30 yılı aşkın hizmet vermiş olan, Türk Hava Kargo Camiasının Beyefendi ismi Arto Sarkisyan Bey ne yazık ki vefat etmiştir.

Tüm sevenlerini ve mesai arkadaşlarını derin bir üzüntüye boğan bu vefat, aslında yaşayan bir tarihin de aramızdan ayrılışıdır.

Cenazesi bugün Balıklı Ermeni Mezarlığı’nda defnedildi.

Kendisine Allah’tan rahmet diler, ailesine, sevenlerine ve tüm Hava Kargo Camiasına baş sağlığı dileriz.

The post Hava Kargo Camiasının Beyefendi ismi Arto Sarkisyan Vefat Etti first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3588wWx
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder