13 Kasım 2020 Cuma

Havaş, Amadeus’u seçti Yer hizmetleri veren şirketler için, birkaç havalimanında birden çok havayolunun Kalkış Kontrol Sistemlerini (DCS) kullanmak karmaşık ve verimsiz olabilir. İstanbul merkezli Havaş Yer Hizmetleri, Türkiye’de 14 istasyonda, Letonya ve Suudi Arabistan’daki havalimanlarındaki operasyonlarını modernize etmek ve kolaylaştırmak için Amadeus’u ve Altéa DCS’i seçti. Yeni sistem, birden fazla DCS’in yerini alarak, Havaş’ın herhangi bir havayolu için işlemlerini kolay bir platformla gerçekleştirmesine olanak tanıyor. Tek bir sistemin sağladığı tutarlılıkla, yolculara check-in sırasında farklı havayollarının politikalarına göre hizmet verilmesini, fazla bagaj, dinlenme salonu erişimi, yemek gibi ürünler için oluşan yan gelirleri toplamayı da sağlayacak. Havaş artık daha sorunsuz bir havaalanı deneyimi için yeni self servis check-in ve boarding seçenekleriyle daha kapsamlı bir yolcu deneyimi sunma esnekliğine sahip oldu. Yoğunluğu azaltmak ve havalimanı genelinde yolculara hizmet vermek için mobil cihazlara sahip ekipler konuşlandırılabilir. Yük kontrol operasyonları merkezileştiren tek bir ekip tarafından yönetilebilir, birden fazla havalimanının hassas ağırlık ve denge hesapları yapılabilir.  Havaş Yer Hizmetleri Genel Müdürü Mete Erna, “Amadeus teknolojisi, hem yolculara hem de havayollarına daha iyi, daha verimli hizmet sunmamızı sağlıyor. Bugün, belki de her zamankinden daha fazla, her bir yolcunun ihtiyacına hızla adapte olup destek sağlayabilmemiz çok önemli. Amadeus ile hizmetlerimizi seyahatte güven ve verimliliği artıracak şekilde uyarlamak için daha fazla esnekliğe sahibiz. “ Amadeus Havaalanı BT EMEA Başkan Yardımcısı Yannick Beunardeau : “Mevcut ortam seyahat endüstrisinin tüm alanlarına baskı yapıyor ve yer hizmetleri de bir istisna değil. Bu anlaşma ile Havaş’ın operasyonel maliyetleri düşürmesini ve sunduğu hizmetlere daha esnek ve kişiselleştirilmiş uyarlama getirmenin yanı sıra, havayolu ortaklarına da daha fazla artı değer sunmasını sağlamak için destekliyoruz. ”    Kaynak: Amadeus Photo: Amadeus The post Havaş, Amadeus'u seçti first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

Yer hizmetleri veren şirketler için, birkaç havalimanında birden çok havayolunun Kalkış Kontrol Sistemlerini (DCS) kullanmak karmaşık ve verimsiz olabilir. İstanbul merkezli Havaş Yer Hizmetleri, Türkiye’de 14 istasyonda, Letonya ve Suudi Arabistan’daki havalimanlarındaki operasyonlarını modernize etmek ve kolaylaştırmak için Amadeus’u ve Altéa DCS’i seçti. Yeni sistem, birden fazla DCS’in yerini alarak, Havaş’ın herhangi bir havayolu için işlemlerini kolay bir platformla gerçekleştirmesine olanak tanıyor.

Tek bir sistemin sağladığı tutarlılıkla, yolculara check-in sırasında farklı havayollarının politikalarına göre hizmet verilmesini, fazla bagaj, dinlenme salonu erişimi, yemek gibi ürünler için oluşan yan gelirleri toplamayı da sağlayacak.

Havaş artık daha sorunsuz bir havaalanı deneyimi için yeni self servis check-in ve boarding seçenekleriyle daha kapsamlı bir yolcu deneyimi sunma esnekliğine sahip oldu. Yoğunluğu azaltmak ve havalimanı genelinde yolculara hizmet vermek için mobil cihazlara sahip ekipler konuşlandırılabilir. Yük kontrol operasyonları merkezileştiren tek bir ekip tarafından yönetilebilir, birden fazla havalimanının hassas ağırlık ve denge hesapları yapılabilir. 

Havaş Yer Hizmetleri Genel Müdürü Mete Erna, “Amadeus teknolojisi, hem yolculara hem de havayollarına daha iyi, daha verimli hizmet sunmamızı sağlıyor. Bugün, belki de her zamankinden daha fazla, her bir yolcunun ihtiyacına hızla adapte olup destek sağlayabilmemiz çok önemli. Amadeus ile hizmetlerimizi seyahatte güven ve verimliliği artıracak şekilde uyarlamak için daha fazla esnekliğe sahibiz. “

Amadeus Havaalanı BT EMEA Başkan Yardımcısı Yannick Beunardeau : “Mevcut ortam seyahat endüstrisinin tüm alanlarına baskı yapıyor ve yer hizmetleri de bir istisna değil. Bu anlaşma ile Havaş’ın operasyonel maliyetleri düşürmesini ve sunduğu hizmetlere daha esnek ve kişiselleştirilmiş uyarlama getirmenin yanı sıra, havayolu ortaklarına da daha fazla artı değer sunmasını sağlamak için destekliyoruz. ”   

Kaynak: Amadeus

Photo: Amadeus

The post Havaş, Amadeus'u seçti first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3lvybOL
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder